Erman Toroğlu’nun ceketi olay oldu! Yalnızca bir tanesi...

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Trendyol Süper Lig'in deplasmanında Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 yenerek liderliğini sürdürmüştü. Maçı değerlendirmek üzere A Spor'a konuk olan eski hakem Erman Toroğlu, bu kez yorumlarıyla değil, kombiniyle olay oldu.

Futbol kariyerinin yanı sıra aile hayatıyla da sık sık gündem olan eski hakem Erman Toroğlu, bu kez giydiği bir kıyafet ile dikkatleri üzerine topladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından yorumlamak üzere programa çıkan Erman Toroğlu, giydiği ceket ile sosyal medyanın diline düştü. 

Erman Toroğlu

Erman Toroğlu

CEKETİN DEĞERİ OLAY OLDU!

Program sırasında giydiği gri renkli, desenli ceket ile dikkatleri üzerine toplayan 75 yaşındaki Erman Toroğlu, ceketinin değeri üzerine sosyal medyada merak konusu oldu. Yayınlanan görüntülerden kısa bir süre sonra Louis Vuitton markasına ait olduğu öğrenilen ceketin 4.904,00 dolar yani yaklaşık 153 bin TL olduğu ortaya çıktı. 

Erman Toroğlu

Erman Toroğlu

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

Ceketi dışında altın kolyesi ve saatiyle de dikkat çeken Erman Toroğlu, ceketin değeri üzerine sosyal medyada adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü isme "Sanki sahne sanatçısı", "Ya bari o paraya değseydi çok çirkin", "Ceket adamı giyiyor gibi" şeklinde binlerce yorum geldi. 

İşte, Erman Toroğlu'nun o ceketi...

Erman Toroğlu ceket

Erman Toroğlu ceket

Erman Toroğlu ceket

Erman Toroğlu ceket

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

erdal 4 ay önce

görüntü bile olmayan spor programından ne beklenir ki ya ceket ya saç yada saat

Yediemirler 4 ay önce

Pijama gibi ceket ama bize ne yahu..Beyenmiş adam giymiş