2018'in gelin saçı modası nedir?

Bu sezon gelin saçlarında en trend modelleri sizler için araştırdık. İşte 2018 İlkbahar-Yaz sezonunun en gözde gelin saçı modelleri...

Her kadının hayallerini süsleyen düğün günü, her detaylı mükemmel olması beklenir. Düğün mekanı, gelinliği, makyajı gibi önem verilen detaylardan biri de gelin saçıdır. Gelinliği ve makyajı tamamlamak için en doğru seçimin yapılması gerekir. Sizler için bu senenin en gözde gelin saçı modellerini araştırdık.

İşte 2018 İlkbahar-Yaz gelin saçı modası:

1- DAĞINIK TOPUZLAR

Günlük hayatta tercih edilen dağınık topuzlar 2018 gelin saçı modasında en gözde trendleri arasında yerini alıyor. Fresh bir görünüm isteyen gelinler tepeden minik bir toplama ile, elegan bir görüntü isteyen gelinler ise ensede toplama ile yapabileceği dağınık topuzlar şeklide tercih edebilir.

2- ÖRGÜLÜ TOPUZLAR

Topuzların arasına yapılan gevşek örgüler, bu örgülerin içlerine yerleştirilen göz alıcı aksesuarlarda bu senenin gelin saçı modasında en trenler arasında. Topuz istemeyen gelinler ise açık dalgalı saçlarının arasına değişik örgüler ile renk katabilir hem de şık bir görüntü oluşturabilir.

3- AKSESUARLI SAÇLAR

Saçıyla farklılık yaratmak ve mükemmel bir görüntü oluşturmak isteyen gelinler için saç aksesuarları en doğru tercihlerden biri olabilir. Kişiye özel yapılan saç aksesuarları, örgülü saçların için iliştirilen minik ışıltılı aksesuarlar saçlarınıza hareket katacaktır. Bu sene antika esintili aksesuarların yanı sıra örgülü saçların arasından geçirilen kurdeleler de oldukça moda!

4- RENKLİ SAÇLAR
Düğün günü için saçlarınızın rengini değiştirmek isteyen gelinler mutlaka iyi bir kuaföre gitmeli ve ten rengi, cilt alt tonu gibi detayları göz önünde bulundurarak kendine en yakışacak renkte saçlarını boyatmalıdır. Saç renginde dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus ise düğün mevsimidir. Bu sezon düğün yapacak gelinlerin saçlarının aralarına pastel mavi, lila ve yeşil tonlarında boyatmaları hem görsel açıdan hem de mevsim için yapılacak en doğru tercihlerden olacaktır.

2018'in gelinlik modası nedir? 2018 yılının trend gelinlik modelleri...

İLİŞKİLİ HABER

2018'in gelinlik modası nedir? 2018 yılının trend gelinlik modelleri...
2018 tesettür gelinlik modelleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

2018 tesettür gelinlik modelleri nelerdir?
Renkli pantolonlar nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Renkli pantolonlar nasıl kombinlenir?
2018 Kına gecesi kıyafetleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

2018 Kına gecesi kıyafetleri nelerdir?

BİR YORUM YAPIN 0