Şal ve eşarp bağlama şekilleri

Şal ve eşarplar saatlerce ilk bağladığınız gibi kalmıyor mu? Sizler için bu sorunun çözüm yollarını araştırdık. İşte rahat ve kolay şal ve eşarp bağlama şekilleri...

Çalışma hayatında ve birçok alanda yer almaya başlayan tesettürlü kadınların şal ve eşraplarının saatlerce aynı kalması için uygulayabileceği bir kaç pratik yöntem var. Öncelikle şal ve eşarplar da pamuklu, krep ve şifon malları kullanmanızı tavsiye ederiz. Aynı zamanda şal ve eşarpların en uzun boylarını tercih ederek bağlama biçimlerini artırabilirsiniz. 

İŞTE ŞAL VE EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ

TEK OMUZ

Şalın iki ucunu boğaz kısmında bağladıktan sonra kısa olan tarafı ön de bırakıp uzun olanı arkaya atabilirsiniz. Bu biçim hem cool bir hem de daha rahat olmanızı sağlayacaktır.

EŞARPLARI BOL BAĞLAMAK

Eşarp kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sertliği ve duruşudur. Bir diğer önemli nokta ise yüz hattınızdır. Yüzünüz uzun ve yanaklarınız ince ise eşarbın ucunu üçgen şeklinde takınız. Ancak yüzünüz yuvarlak ve yanaklarınız dolgun ise eşarbı şal şeklinde bağlayabilirsiniz. 

İNCE ŞALLAR

Sıcaklığa gelemeyen biriyseniz bu şekil tanda size göre uzun ve pamuklu şalları omuzlarınızı kapatacak şekilde dolayarak bağlayabilirsiniz. Kat dolama ile hem şalınız saatlerce bozulmayacak hem de iğne kullanma gereksinimi duymayacaksınız.

ÇİFT KATLI

Son yıllarda Arap kültüründe sıklıkla kullanılan bu yöntem tesettürlü kadınların tercihleri arasında yer almaya başladı. Hem rahat bağlanması hem de omuzları ve boynu kapatmasından dolayı tercih edilen ve rahatlıkla kullanılan bu yöntemdeki püf nokta şalın hem enine hemde boyuna uzun olması gerekir.

Yağ yaktıran yeşil kahve ile zayıflama yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Yağ yaktıran yeşil kahve ile zayıflama yöntemi
Sezonun trend kadife taç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend kadife taç modelleri
Modacı Zeynep Kartal'ın sığınmacı Suriyeli kadınlarla tasarımları Londra'da sergilenecek

İLİŞKİLİ HABER

Modacı Zeynep Kartal'ın sığınmacı Suriyeli kadınlarla tasarımları Londra'da sergilenecek

BİR YORUM YAPIN 0