Tesettür giyimde günlük spor kombin oluşturmanın yolları

Günlük kombin oluştururken oluşturacağınız tarza göre bir kombin oluşturmanız gerekir. Klasik mi, modern mi, spor mu? Bu içeriğimiz içerisinde spor giyim için uygun günlük kombin önerilerini derledik. Spor giyim için kombin oluştururken nelere dikkat edilmeli? Spor giyimde günlük bir kombin oluşturmanın detayları nelerdir? İşte günlük spor kombini oluştururken bilmeniz gereken detaylar!

Günlük kombin stili oluştururken dikkat etmeniz gereken belirli küçük detaylar bulunur. Bu detaylar, her giyim tarzına göre farklılık gösterir. Klasik, modern ve spor ise bu anlamda en çok bilinenleridir. İçeriğimiz içerisinde; sonbaharda kullanabileceğiniz, spor giyimde uygulanacak günlük kombin önerilerine yer verdik. Spor giyimde önemli olan, en başta rahatlıktır. Ancak sırf rahat olacağım diye de şıklıktan ödün verilmemeli. Kombininizi oluştururken hem rahat hem de şık olmayı ön plana koyun. Peki spor giyim kombinleri oluştururken nelere dikkat etmeniz gerekir? Tüm soruların yanıtı içeriğimizde:

TESETTÜR GİYİMDE GÜNLÜK SPOR KOMBİN OLUŞTURMANIN YOLLARI

Spor giyimde günlük bir kombin oluştururken dikkat etmeniz gereken ilk şey, doğru seçim yapmaktır. Bir etek, elbise ya da pantolon seçerken, vücut tipinize uygun olmasına dikkat edin. Spor giyimde en uygun olan etek ve elbise modeli A kesim parçalardır. A kesimler, daha rahat bir stil oluşturmanızı sağlar.

spor giyim tesettür

spor giyim tesettür

Üst giyimde konusunda, daha çok salaş modeller tercih etmeniz önerilir. Salaş ceketler ve gömlekler, tesettür giyimde en uygun olan günlük kombin parçasıdır. Gömlekte salaş olmasının dışında kot kumaş olması da yine bilinmesi gerekendir.

Bununla birlikte uzun ve yatay çizgili salaş elbiseler ve sweatshirtler, günlük bir spor kombin oluştururken oldukça şık bir uyum sağlayacaktır.

spor kıyafet modelleri bayan

spor kıyafet modelleri bayan

Son olarak pantolon seçerken krep modelleri tercih etmeniz, tesettür spor giyim kombinlerde önerilen pantolon modellerindedir.

tesettür giyim elbise

tesettür giyim elbise

TESETTÜR EŞOFMAN TAKIM MODELLERİ

TRENDYOL: 140 TL - 120 TL

TREND TESETTÜR: 80 TL - 90 TL

Aquafaba nedir? Nohut suyu ile zayıflama! Zayıflamak için nohut suyu nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Aquafaba nedir? Nohut suyu ile zayıflama! Zayıflamak için nohut suyu nasıl kullanılır?
Türkiye’de mart ayında gidilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye’de mart ayında gidilecek yerler

BİR YORUM YAPIN 0