Aquafaba nedir? Nohut suyu ile zayıflama! Zayıflamak için nohut suyu nasıl kullanılır?

Kilo verdiren yöntemler arasında araştırılan nohut suyu ile uyguladığınız diyeti destekleyebilir, hızla kilo verme yoluna gidebilirsiniz. Nohut suyu ile zayıflama yöntemi nedir? Kilo vermek için nohut suyu nasıl yapılır? Aquafaba nedir? Aquafaba nasıl yapılır? Aquafaba nasıl saklanır? Metabolizma hızlandıran nohut suyunu düzenli tüketerek bölgesel zayıflama sağlamak için yapmanız gerekenler...

Kilolu olduğunu düşündüğü için fazlalık kilolarından bir an evvel kurtulmak isteyen kimselerin zayıflamak için aradığı alternatif yollardan birisi de uzman onayı almış kilo verdirici yöntemlerdir. Günümüzde mutfaklarda severek pişirilen nohut yemeğinin suyu ile mucize bir şekilde kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz? Uzun vadeli tokluk hissettiren nohut suyu ile zayıflamak isteyenlerin uygulayabileceği doğru beslenme yöntemleri ile hızlıca kilo verebilirsiniz. Özellikle de bölgesel zayıflama konusunda sıkıntı yaşayan kimselerin göbek ve basen çevresindeki yağlarını eritmek için tüketebileceğiniz nohut suyu yöntemi ile dilediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Nohudu farklı şekillerde kullanabileceğiniz zayıflama sırlarından bir tanesini seçip diyetinizi destekleyebilirsiniz. Metabolizma hızını arttırmaya yarayan nohut suyu nohut çayı ya da nohut kahvesi olarak da nitelendirilmektedir. Son zamanların zayıflama yöntemlerine girmiş etkili beslenme türlerinden olan Aquafaba ile diyet yöntemi için haberin detayını inceleyebilirsiniz...

AQUAFABA NEDİR? AQUAFABA İLE KİLO VERMENİN PÜF NOKTALARI

Aquafaba nedir? Aquafaba beslenme

Aquafaba nedir? Aquafaba beslenme

Vegan beslenmede trend haline gelen diyet türlerinde yer alan Aquafaba, yumurta alerjisi olan ve bu sebeple de yumurtalı besinleri yiyemeyenlerin imdadına yetişmektedir. Aquafaba, en temel haliyle diyette konserve nohut suyu tüketimidir. Yalnızca nohuttan değil fasulyenin suyundan da yapılan aquafaba, bakliyatlardaki yüksek besin değerinde bir beslenme programıdır.

 Aquafaba ile beslenme yönteminde nohut ve fasulye gibi bakliyatları 1 gece öncesinde suda bekletin. Bakliyatları süzüp farklı kaba aldıktan sonra haşlayıp haşlanan suyla 1 gece daha buzdolabında bekletin. Gece bekletilen bakliyatları süzüp suyunu ayırın. 1 haftalık oluşan Aquafabayı bakliyat yemeği pişirirken haşlanan suyu dökmeyi sonlandırabilirsiniz.

7 GÜNDE ZAYIFLAMAK İÇİN NOHUT SUYU NASIL YAPILIR?

Nohut suyu nasıl hazırlanır

Nohut suyu nasıl hazırlanır

TIKLA OKU: ŞEKERSİZ 21 GÜN DİYETİ NASIL YAPILIR?

Derin bir cam kavanozun içine koyabileceğiniz bir avuç eğer buna dikkat etmezseniz suyun tadı acımsı olacak ve içmenizi zorlaştıracaktır. Kavanozun üstüne 1 su bardağı miktarında kaynatılmış su ekleyip kavanozun kapağını güzelce kapatın. Ilıdıktan sonra  soğuyunca buzdolabına koyup ertesi gün 1 gece boyunca dinlendirin.

Gün içerisindeki herhangi bir zaman diliminde ama özellikle de yemekten önceki ilk 15 dakika da tüketebileceğiniz nohut suyu ile kilo verme sürecini kolaylaştırabilirsiniz.

ŞEMS ARSLAN'DAN NOHUT SUYU İLE KİLO VERME FORMÜLÜ!

NOHUT KAHVESİ TARİFİ

Nohut suyu ile zayıflama

Nohut suyu ile zayıflama

TIKLA OKU: KİLO VERDİREN LAHANA SUYU DİYETİ

MALZEMELER:

1 avuç nohut
2 su bardağı kaynar su

YAPILIŞI:

Bir gece öncesinden nohutları kavanoza koyup üzerine kaynar su ilave edin. Üstü kapalı bir şekilde bekletildikten sonra ertesi gün sabahleyin aç karna süzülmüş bir şekilde için. Nohut suyu tüketiminden 25 dakika sonra kahvaltı yapıp 1'er hafta aralıklarla uygulayıp mola verin.

NOT: Doktorunuza sormadan yapmayınız!

EVDE NOHUT NASIL HAŞLANIR? DİYET NOHUT YEMEĞİ TARİFİ

Nohut yemeği

Nohut yemeği

MALZEMELER:

1 su bardağı nohut
2 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı zeytinyağ
1 çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber (İsteğe göre pul biber, tuz)
Üzerini 2 parmak geçecek kadar soğuk su 

HAZIRLANIŞI:

Akşamdan ıslatılan nohutları düdüklü tencereye koyup incecik doğranan kuru soğanı, tuzu, kırmızı toz biberi, zevkinize göre pul biberi ve soğuk suyu ilave edip kapağını kapatın. Ortalama 30-45 dakika arası piştikten sonra bir taşım kadar haşlayın. İşte bu kadar!

Tesettür giyimde günlük spor kombin oluşturmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür giyimde günlük spor kombin oluşturmanın yolları
Türkiye’de mart ayında gidilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye’de mart ayında gidilecek yerler

BİR YORUM YAPIN 6

Seniye 1 yıl önce

Nohutu haşlıyorum ve suyunu dolaba koyuyorum ılıtarak Ac karnına her sabah ici yorum gogsum yumutadı bir zararda yok cig tuketmek istemiyorsanız bu şekilde kullanın

Fırtına 4 yıl önce

Nohut Yemeği Tarifinde önce 35-40 dakika pişirin sonra da bir taşım kadar haşlayın deniyor.Böyle saçma tarif'mi olur? önce haşlanır sonra pişirilir....:))

Toplam 3 beğeni

Vatandaş 4 yıl önce

Akşamdan tuzlu suda bekletmek en iyisi. Benim bildiğim nohut suyunun maya olarak kullanıldığı. Tabi maya olarak kullanıldığı zaman tuz atılmaz. Yoğurt mayası olarak kullanıldığını biliyorum

Toplam 0 Beğeni

Bir Dost 4 yıl önce

İçin nohut suyunu sonra patlamaya hazır bomba gibi gezin ortalıkta hahahahah

Toplam 2 beğeni

C.Türk 4 yıl önce

7 Gün Nohut suyunu için Organlarınız aşırı Gazdan şişer çalışamaz hale gelir? :)

Toplam 4 beğeni

Misafir 4 yıl önce

Daha neler göreceğiz bilmiyorum, az yiyin, spor yapın, yürüyüşe çıkın, böyle abuk subuk diyetleri de doktor kontrolü olmadan denemeyin, zayıflayım derken sağlığınızdan olmayın.

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun