Bağırsakları boşaltan tarif! Bağırsakları boşaltmak için ne yenir? Bağırsak temizliği kürü

Zayıflamaya çalışırken en çok yaşanan sorunlardan biri olan kabızlığı yok etmek ve bağırsak sağlığını korumak için son günlerde gündem olan bu tarifi deneyebilirsiniz. Diyetisyenler tarafından önerilen bu tarifi 10 gün boyunca uyguladığınız takdirde sağlıklı bağırsak florasına sahip olabilirsiniz. Peki, sindirim sisteminin daha sağlıklı çalışmasını ve vücutta yağ yakımını sağlayan bu tarif nasıl yapılır?İşte detaylar

Kilo verirken uzmanlar tarafından sık sık önerilen ve yeni nesil detoks olarak adlandırılan bağırsak boşaltan tarifle hem kabızlığı önleyebilir hem de bağırsak sağlığını iyileştirebilirsiniz. İçeriğinde keten tohumu ve doğal sirke olmasıyla adeta kolon kanserine karşı koruyucu bir görev yapan bu tarif vazgeçilmeziniz olacak. Yaz kış uygulayacağınız bu tarif sayesinde hazımsızlıklarınızdan da kurtularak kilo verebilirsiniz. Peki diyet yaparken de uygulanan keten tohumlu ve sirkeli doğal bağırsak boşaltan tarif nasıl yapılır? İşte detaylar:

Bağırsakları motor gibi çalıştırıyor! Vücuttaki ödemi anında yok eden besinİLİŞKİLİ HABERBağırsakları motor gibi çalıştırıyor! Vücuttaki ödemi anında yok eden besin

BAĞIRSAK BOŞALTAN TARİF!

Malzemeler:

1 bardak ılık su
1 çay kaşığı keten tohumu
1 yemek kaşığı doğal sirke
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı:

Bir su bardağı ılık suyu içine 1 çay kaşığı keten tohumu koyun. Daha sonra bir yemek kaşığı doğal sirke ekleyin. Son olarak 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin ve karıştırın. İşte tarifiniz hazır. Afiyet olsun.

BAĞIRSAK BOŞALTAN KÜR NE ZAMAN VE KAÇ GÜN TÜKETİLMELİ?

Bu tarifi 10 gün boyunca sabah aç karna için. Düzenli tükettiğiniz takdirde bağırsaklarınız tertemiz olacak. Aynı zamanda bu kür sayesinde yağ yakımı hızlandırabilir ve vücudunuzdaki ödemlerden kurtulabilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Çağla meyvesinin faydaları nelerdir? Çağla nasıl tüketilir? Çağla tuzla beraber yenir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Çağla meyvesinin faydaları nelerdir? Çağla nasıl tüketilir? Çağla tuzla beraber yenir mi?
Ölenin oruç borcu ödenebilir mi? Ölenin oruç borcu varsa ne yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ölenin oruç borcu ödenebilir mi? Ölenin oruç borcu varsa ne yapılır?
Sütlü patates çorbası nasıl yapılır? Pratik ve lezzetli sütlü patates çorbası

İLİŞKİLİ HABER

Sütlü patates çorbası nasıl yapılır? Pratik ve lezzetli sütlü patates çorbası
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0