Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

Ünlü isimler, sosyal medyada ve haberlerde yer alan gündelik kombinleriyle dikkat çekiyorlar. İlkbahara girdiğimiz şu günlerde, ünlü isimler tarzlarıyla hem beğeniliyor hem de eleştiriliyorlar. Nurgül Yeşilçay'ın düzenlediği resim sergisine katılan isimler, tarzlarıyla oldukça dikkat çektiler. Peki sizce haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri kimler? Sizlerin beğenisine sunduk.

Ünlü isimler, katıldıkları davetlerde ya da günlük sokak turlarında bir şekilde objektiflere yakalanıyorlar. Ekranda göründüklerinden farklı bir tarzda olan bu isimler, doğal görüntüleriyle hayranlarının da beğenisini kazanmaya çalışıyorlar. Oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde ilk resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Sergiye birçok isim katıldı. Davetliler tarzları, kombinleriyle dikkat çektiler. İlkbahara merhaba dediğimiz mevsim geçişi döneminde, davet elbiselerinde daha sade tarzlar dikkat çekiyor. Peki ünlü isimler nasıl kombinler deniyor? Bu hafta hangi ünlü isimler objektiflere yakalandı.Sizlere hem bu isimleri sunduk hem fikrinizi sorduk.

ARZUM ONAN

Heykeltraş Arzum Onan, siyah ve beyaz rengin uyumunu tercih etmiş. Beyaz puantiyeli siyah eteğini beyaz bir gömlekle kombinleyen Onan, aksesuar olarak ayak bileğine özel bir bileklik tercih etmiş.

AZRA AKIN

Yakın zamanda anne olan Azra Akın, renkli bir kombin tercih etmiş. Sarı ayakkabı, jean bir pantolon ile alt kombini oluştururken, mürdüm eriği tonlarında askılı bluzunu uzun beyaz bir ceketle tamamlamış.

NURGÜL YEŞİLÇAY

Resim sanatına yönelen Nurgül Yeşilçay, tarzında spora yönelmiş. Krem ve beyaz tonlarını dış ve alt giyimde tercih eden Yeşilçay, mavi renk gömleği de üst giyimde kullanmış.

YAĞMUR TANRISEVSİN

Yakın zamanda reklam yüzü olarak kameralar karşısına geçen Yağmur Tanrısevsin, tıpkı Arzum Onan'ın gibi siyah ve beyaz renk uyumunu tercih etmiş. Dış giyimde ise gri bir pantolon kullanmış. Son dönemin trend bel çanta modasına uyan Tanrısevsin, doğal bir tarz deneyenlerden.

Susam yağının cilde faydaları nelerdir? Susam yağı cilde nasıl uygulanır?

İLİŞKİLİ HABER

Susam yağının cilde faydaları nelerdir? Susam yağı cilde nasıl uygulanır?
13 Mart 2020'de vizyona giren filmler

İLİŞKİLİ HABER

13 Mart 2020'de vizyona giren filmler
Kinoa diyeti nedir, nasıl yapılır? Zayıflamak için Kinoa nasıl kullanılır? Kinoa ile kilo verme

İLİŞKİLİ HABER

Kinoa diyeti nedir, nasıl yapılır? Zayıflamak için Kinoa nasıl kullanılır? Kinoa ile kilo verme

BİR YORUM YAPIN 0