Kısır olmanızın sebebi telefonunuz olabilir!

Yapılan araştırmalar, günde 4 saatten fazla cep telefonu kullanan erkeklerin, üreme organının kalitesizleştiği ve verimini düşürdüğü belirlendi.

Yapılan araştırmalara göre, erkeklerdeki üreme organı sayısı ve hareketinin cep telefonlarının cepte taşınmasından etkilendiği tespit edildi. Araştırmada, elektromanyetik radyasyonun olumsuz etkilediği ileri sürüldü.

ELEKTROMANYETİK RADYASYON DNA’YI ZEDELİYOR

Araştırmacı Dr. Fiona Mathews, araştırmaların sadece birisinin dışında hepsinin cep telefonuna maruz kalma ile kötü üreme organı kalitesinin ilişkili olduğunu gösterdiğini açıkladı. Telefonun neden olduğu radyo frekanslı elektromanyetik radyasyonun üreme organının üretim işlevini dengesizleştirdiği ya da DNA'yı zedelediği tahmin ediliyor. Bunların dışında düşünülen farklı bir fikirde, telefondan direkt veya radyasyon yoluyla üretilen ısının, üreme organını etkileyebilir olması…

CEP TELEFONUNU GÜNDE 4 SAATTEN FAZLA KULLANANLAR DİKKAT!

Araştırmadaki katılımcı erkeklere cep telefonu kullanma ile ilgili sorular soruldu. Sonuç olarak günlük cep telefonu kullanımı ne kadar fazlaysa üreme organı sayısı ve kalitesinde o kadar azalma olduğu saptandı. Günde 4 saatten uzun cep telefonu kullanan erkeklerin üreme organı sayısının araştırmaya katılanlar arasında en düşük çıktığı ve çok az kaliteli üreme sahip olduğu belirlendi.

Baba olmak isteyen ceviz yesin!

İLİŞKİLİ HABER

Baba olmak isteyen ceviz yesin!
Baba olamamanızın nedeni belkide...

İLİŞKİLİ HABER

Baba olamamanızın nedeni belkide...
Hamileliği kolaylaştıran hap bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Hamileliği kolaylaştıran hap bulundu!

BİR YORUM YAPIN 0