En iyi kitap önerileri

Yaz aylarının gelmesiyle tatile gitme planları yapılmaya başlandı. Teknolojiden uzak kalacağınız tatil günlerinizi kitap okuyarak geçirmeye ne dersiniz? İşte iç huzuruna kavuşmanızı sağlayacak kitap önerileri...

Tatilinizi kitap okuyarak değerlendirmek istiyor ancak ne okuyacağınıza karar veremiyor musunuz?  Eğer okuduğunuz kitapların sizlere farklı dünyalara sürüklemesini istiyorsanız bu kitap listesi tam size göre...

HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR/ MÜMİN SEKMAN 

Türkiye'de en çok satan kişisel gelişim kitaplarından olan Münin Sekman imzalı "Her Şey Seninle Başlar" kitabı piyasada 'Başarıyı öğreten kitap' olarak biliniyor. Kitabı okurken hayatta başarısız olduğunuz durumları sorgulayıp onların üstesinden nasıl gelebileceğinizi öğreniyorsunuz. Çıktığı ilk günden beri aradan 8 yıl geçmiş olmasına rağmen kitabın hala bir okuyucu kitlesi var. Eğer sizde başarının anahtarını bulmak istiyorsanız "Her Şey Seninle Başlar" kitabını okuyabilirsiniz. 

BÜLBÜLÜ ÖLDÜRMEK/HALPER LEE

Yazarı Halper Lee'ye Pulitzer Ödülü'nü kazandıran "Bülbülü Öldürmek", kitabı yayınlandığı günden beri okuyucuların ve edebiyat eleştirmenlerinin en beğendikleri kitaplar arasında yerini alıyor. Küçük bir kız çocuğunun dünyaya bakış açısı üzerinden şekillenen kitap, o dönem Amerika'da yaşanan ırkçılığın ne boyutlara vardığını gözler önüne seriyor. Yazarın yalın ve gerçekçi bir dille kaleme aldığı roman, kitabın baş kahramanı Scout'un duygu dünyasında sizleri eşsiz bir gezintiye çıkarıyor. 

AŞKIN GÖZYAŞLARI SERİSİ/SİNAN YAĞMUR

Sinan Yağmur'un tasavvufi konuları ele aldığı "Aşkın Gözyaşları serisi", okuyucular tarafından takdir toplamıştır. Hz. Mevlana'dan Kerbela Olayı'na kadar pek çok İslamı ve tasavvufi konunun ele alındığı kitap serisi, konuya ilgisi olan ve ruhsal yaşantısına huzur katmak isteyenler için mutlaka okuması gerekenler arasında. 

AÇLIK/KNUT HAMSUN

Norveç Edebiyatı'nın usta kalemi Knut Humsun'nın açlık duygusunu en etkileyici dille anlattığı roman, yazara 1920 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazandırmıştır. Roman, yazar olmak isteyen Andreas Tangen'in yaşadığı geçim sıkıntısı sebebiyle açlıkla olan çetin mücadelesini anlatıyor. Kitap, insanlara şartlar ne olursa olsun mücadele etmekten asla vazgeçilmemesi gerektiğini öğretiyor. İlham almak ve yeniden başlamak isteyenlerin okuması gereken bir kitap. 

PEMBE FİLİ DÜŞÜNME/ZEYNEP SELVİLİ ÇARMIKLI

Son zamanların en popüler kitaplarından olan "Pembe Fili Düşünme" kitabı, insanı kendi iç dünyasında seyahat etmeye davet ediyor. Kitabın yazarı Zeynep Selvili Çarmıklı, yazdığı kitap hakkında şunları söylüyor: "Bu kitabı biricik olduğumuzu hatırlayalım ve onurlandıralım diye yazdım. En acı verici, en zor, en kurtulmak istediğimiz ama ne yaparsak yapalım kurtulamadığımız duygu ve düşüncelerimize açıklıkla, şefkatle yaklaşmanın yollarını keşfetmek için yazdım." 

 

Doksanlı yılların unutulmazları

İLİŞKİLİ HABER

Doksanlı yılların unutulmazları
15 Haziran'da vizyona giren filmler

İLİŞKİLİ HABER

15 Haziran'da vizyona giren filmler
Oruç sonrası metabolizma hızlandırma programı

İLİŞKİLİ HABER

Oruç sonrası metabolizma hızlandırma programı
En iyi ve en etkili kil maskeleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi ve en etkili kil maskeleri
 Geçmişte kadınların güzelleşmek için kullandığı sıradışı yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Geçmişte kadınların güzelleşmek için kullandığı sıradışı yöntemler
Kaliteli ve öğretici belgesel listesi

İLİŞKİLİ HABER

Kaliteli ve öğretici belgesel listesi

BİR YORUM YAPIN 2

Ebru 4 yıl önce

Merhabalar

Ebru 4 yıl önce

Merhabalar