Çılgın çift gelinlik ve damatlıkla rafting yaptı

Tunceli'de Sertaç ve Alev Yıkılmaz çifti, dün öncesi fotoğraf çekimi için Munzur Çayı'nda gelinlik ve damatlıkla rafting yaptı.

Mayıs ayında Türkiye Rafting Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Tunceli'de bir ilk yaşandı. Düğün öncesi fotoğraf çekimleri için gelinlik ve damatlık ile Munzur Çayı'na giden Sertaç ve Alev Yıkılmaz çifti, rafting yaparak fotoğraf çektirdi.

Gelinlik ve damatlıkla 5 kilometrelik parkuru geçen çift, bu güzelliklerin turizme kazandırılmasının önemini vurguladı. Fotoğraf çekimi sonrasında açıklama yapan Yıkılmaz, "Rafting gerçekten de çok zevkli ve Munzur Çayı'nda olması daha da güzel. Buraya gelen herkese bu duyguyu yaşamalarını tavsiye ediyorum. Raftingi düğünümüz biraz daha farklı, heyecanlı olsun diye yaptık ve gerçekten çok mutlu olduk." diye konuştu.

Hafta sonu izlenmesi gereken filmler

İLİŞKİLİ HABER

Hafta sonu izlenmesi gereken filmler
Dünya bu kızı konuşuyor! Ophelia, Einstein'ı solladı...

İLİŞKİLİ HABER

Dünya bu kızı konuşuyor! Ophelia, Einstein'ı solladı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0