Marsel ne demek? Marsel isminin anlamı nedir? Cansu Tosun anne oldu

Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun, doğan bebeklerinin adını Marsel koyacaklarını açıklamıştı. Bunu duyan herkes Marsel isminin anlamını merak ederek araştırmaya başladı. Peki Marsel ne demek? Marsel isminin anlamı nedir? Marsel ismi Kuran'da geçiyor mu? İşte sorunun cevabı:

Çukur dizisinde 'Vartolu Sadettin' karakteriyle dikkat magazin dünyasında adını altın harflerle yazdıran Erkan Kolçak Köstendil kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile 11 Ağustos 2018 tarihinde evlendi. Çok sade bir törenle evlenen çiftten geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti. Cansu Tosun hamile olduğunu ve erkek bebek beklediklerini duyuröuştu. Bu kez de doğacak oğullarına isim konusunda karar verdiklerini açıkladılar. Farklı bir isim tercih eden çift çocuklarına “Marsel” adını koyacak. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil baba oldu. Çift, oğulları Marsel'i kucaklarına aldı. Çift ile ilgili güzel haberi yakın dostları Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

MARSEL NE DEMEK?

Marsel ismi, “şanslı, güçlü, güneş ışığı” anlamına geliyor. Marsel aynı zamanda Özbek asıllı Türk millî tenisçinin adı. 

MARSEL İSMİ KURAN'DA GEÇİYOR MU?

Marsel ismi kuranda Geçmiyor. Bir ismin Kuran’da geçmesi yada geçmemesi o ismin güzel yada kötü bir isim olduğu anlamına gelmez. 

CANSU TOSUN BEBEK ODASINA 40 BİN TL ÖDEDİ!

Oyuncu Cansu Tosun, 4 ay sonra dünyaya gelecek oğlu için kesenin ağzını açtı. Eşi Erkan Kolçak Köstendil'le birlikte bebek odasını hazırlayan oyuncu, İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı.Ünlü çift, Marsel adını verecekleri oğulları için hiçbir masraftan kaçınmayacaklarını dile getirdi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Sadettin 3 yıl önce

Marsel yani Marcel Markus'un fransızca tabiridir.Mars Tanrısına dayalı Savaştanrısı demektir.Kökeni latince olup 1985 yılında Almanya'da en çok adlandırılan erkek isimdir. "Ah adaşım Vartolu Sadettin çocuğun ismini tanı"

Toplam 3 beğeni

Sadettin 3 yıl önce

Üstelik Marsel denilen Özbek tenisçi Türk Vatandaşı olduğunda İlhan ismini almıştır.

Toplam 3 beğeni

Sadettin 3 yıl önce

Marsel yada daha doğru yazılışıyla Marcel Almanya'da çok yaygın bir isim. Cansu Koç zaten bunu çok iyi biliyor doğma büyüme Almanya'lı oolduğu için. Vay Özbek asıllı tenisçi ismiymiş...geç bunları. Geçmişte bir tenisçi ismini kim koyar evladına? Herkes nasıl istiyorsa öyle adlandırır çocuğunu. Ama birgün o çocuk sorarsa adının kaynağını,o zaman da şimdi de halkın sorduğu gibi DÜRÜST olmalı. SAYGILARIMLA

Toplam 6 beğeni

Gökhan 3 yıl önce

Bizim de eylülde oğlumuz doğacak ve adını marsel koyucaz, bence güzel ve anlamlı bir isim

Toplam 3 beğeni

Sadettin 3 yıl önce

Marsel ismi anlamı sadece yukarıda anlatılan da çok daha fazla mana taşımakta. "Mars"diye adlandırılan Savaştanrısı'dır mitolojide ve ismin kaynağıda budur ve latin kökenli Markus'un fransızca tabiridir Marcel yada Marsel. Umarım evladına vereceğin yada verdiğin ismin anlamında biraz yardım ede bildim. Ve gözünüz aydın dileklerimle SAYGILAR

Toplam 1 Beğeni

Zeynep 3 yıl önce

Marsel, yabancı isim, demekki Erkan Kolcak ve esi Cansu Tosun gayrimuslimmis

Toplam 20 beğeni

Ned 2 yıl önce

Cehaletiniz karşısında söyleyecek söz yok, yabancılar gayrimüslim oluyor demekki, tek müslüman halk burası o zaman size göre.

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun