Yasemin Sakallıoğlu'nun Zengo filminin konusu nedir? Zengo ne zaman vizyona girecek?

Bir dönem sadece sosyal medyada Karadeniz şivesi ile yaptığı komik videolarla gündemde olan Yasemin Sakallıoğlu film yaptı. Şahan Gökbahar ile Zengo isimli film çeken Yasemin Sakallıoğlu'nun filmi 6 Mart'ta vizyona girecek. Peki Zengo filminin konusu nedir? Zengo filminde ne kimler oynuyor? İşte tüm detaylar:

Instagram'da çektiği videolarla fenomen olan Yasemin Sakallıoğlu, daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile oyunculuğa adım atmıştı. seyircileri güldüren Sakallıoğlu'nun ilk sinema filmi Zengo, 6 Mart'ta vizyona giriyor. Yönetmenliğini Şahan Gökbakar'ın yaptığı filmin konusu merak ediliyor. Fragmanı yayınlan film hakkında Gökbakar, "Güldürmeye geliyoruz" dedi. 

Filmin afişini takipçileriyle paylaşan komedyen, “Size Yasemin Sakallıoğlu'nun yeni filmini ‘Zengo’yu takdim ediyorum. Hem yazan, hem oynayan hem de espri yeteneği cok sağlam olan bir kadın komedyen. İnşallah bu güzel ülkede başarılı olmuş nice kadın komedyenlere bir yenisi daha eklenecek. Çorbasında tuzumuz varsa ne mutlu... Eminim beni sevdiğiniz gibi uzun yıllar onu da severek takip edeceksiniz... Çekimlerine yarın başlıyoruz ve inşallah Recep İvedik 6’dan birkaç ay sonra da Zengo'yu izliyor olacağız... Bekleyin bizi, güldürmeye geliyoruz” dedi.

ZENGO FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Genç bir kadının hikayesini konu edinen Zengo, modacı olma hayaliyle yanıp tutuşan bu kızın kendisini büyük bir rekabetin içinde buluşunu anlatıyor. Genç ve deli dolu olan Zerrin, yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüm sebebiyle değişmesi nedeniyle bir anda kendisini lüks bir yaşantının içerisinde bulur. Çok eğlenceli bir kişiliğe sahip olan Zerrin’e, sonradan görme halleri de eklenince kahkaha tufanı bir kişiye dönüşür.

ZENGO FİLMİNDE KİMLER OYNUYOR?

Filmin oyuncu kadrosunda ise baş rolde Yasemin Sakallıoğlu yer alırken Sakallıoğlu’na Şahan Gökbakar filmlerinden aşina olduğumuz ünlü oyuncu Dilşah Demir ve Ece İrtem yer alıyor.

Bahar rengi pembe ve turuncu nasıl kombinlenir? Pembe ve turuncu kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Bahar rengi pembe ve turuncu nasıl kombinlenir? Pembe ve turuncu kombin önerileri
Burcu Esmersoy için anoreksiya alarmı! İki tedavi yöntemi uygulanacak...

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy için anoreksiya alarmı! İki tedavi yöntemi uygulanacak...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0