Hangi alyans neyi ifade ediyor?

Eşler arasında sevginin ve güçlü bir bağın simgesi haline gelen alyans seçimi oldukça önemlidir. Peki hangi alyans ne anlama geliyor?

Çiftlerin evlilik kararından sonra en çok ikilemde kaldıkları konulardan biri de alyans seçimidir. Hem ölene dek takacakları, hem de aralarındaki bağın simgesi olacak olan alyansların seçimi çiftler için büyük önem taşır.

İyi bir şekilde tasarlanan alyanslar, bireyin enerjisini tavan yaptıracak mükemmel takılardır. Çiftlerin alyans seçiminde elleri en çok elmas ve pırlanta modellerine gidiyor.

Bu modellerin içlerindeki doğal ve yüksek enerji sadakati ve güveni temsil eder. Tek taş pırlanta ya da elmas yüzükler Feng Shui enerjisine göre şanslı semboldür; zenginlik getirir, negatif düşüncelerden arındırarak kendine güveni arttırır.
 
Üç taştan oluşan yüzüklerin tercih edilmemesi gerekir. Çiftlerin aralarındaki uyumu bozan üç taşlar, kimi zaman çatışma ve ayrılığı beraberinde getirebiliyor. Pırlanta ve elmastan oluşan takılar ise, çiftler arasında sadakat ve güveni arttırabildiğinden dolayı tercih edilebilir aksesuarlar arasında yer alıyor.

BİR YORUM YAPIN 0