İlişkilerde aşıkken yapılan hatalar

Her şeyin toz pembeymiş gibi göründüğü ilişkilerin başlangıcında en sık yapılan hataları sizler için açıkladık. İşte sevdiğiniz için farkında olmadan yaptığınız hatalar...

Çiftler arasında severek yapılan en büyük yanlışlardan birisi de karşınızdaki insanı olduğu gibi değil de görmek istediğiniz gibi görmeye çalışmaktır. Sevgi ile bağlandığınız kişi bu süreçte size, normalde olduğundan daha mükemmel ve kusursuz gibi biri görünebilir.

Kavga ettiğiniz sırada size karşı kötü davranışlar sergileyip üzüyorsa veya sadece kendini düşünerek davranıyorsa büyük bir hayal kırıklığına uğramanız yakındır. Dolayısıyla bu zihinde olmayıp karşınızdaki kişiyi doğru bir şekilde tanıyabilmek ve ona göre davranmak daha doğru bir tutum olacaktır.

BU HATALARDAN SAKININ!

1- Kılık kıyafetinize aşırı bir şekilde karışmasına kesinlikle izin vermeyin. Başlangıçta sahiplenme bir davranışı gibi görünse de ilerleyen zamanlarda bu durum sizi yıpratabilir.

2- Hobilerinizi kısıtlamayın. Sadece partneriniz/iniz seviyor diye sevdiğiniz hobileri yapmaktan ya da değiştirmekten kendinizi alıkoymayın.

3- Arkadaşlarınıza aranıza mesafe koymayın. Her iki tarafta az da olsa arkadaşlarına vakit ayırmaya devam etmelidir. Aksi takdirde çok güçlü olan dostluklarınızı bile kaybedebilirsiniz.

Sevginin dili var mıdır? İşte sevginin 5 dili

İLİŞKİLİ HABER

Sevginin dili var mıdır? İşte sevginin 5 dili
Evliliğin bittiği nasıl anlaşılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evliliğin bittiği nasıl anlaşılır?

BİR YORUM YAPIN 0