Erkeklerin dilini çözmenin püf noktaları

Dr. Zafer Akıncı'nın anlatımıyla 'Erkeklerinden dilinden anlamanın yollarını' sizler için düzenledik. İşte eşinizi çözmenizin taktikleri...

inizin evlenmeden önceki hal ve hareketleri ile evlendikten sonraki duruşu arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorsanız, eşinizin dilini çözmenizi sağlayacak temel püf noktaları sizler için araştırdık.

İşte Dr. Zafer Akıncı'dan eşinizi çözmenin yolları...

1- Eşinizin fiziksel özelliklerini değil inandığı bir özelliğini bulup, o özelliğini ön plana çıkaran cümleler kurun. (Güç, kuvvet, iş başarısı vb...)

2- Eşinizi yönetebilmek için ilk önce kendisini sizin yanınızda değerli olduğunu hissettirmelisiniz.

3- Erkekler arkadaşlarıyla geçirdiği vakitten büyük keyif alırlar. Sizde eşinizle olan iletişimi ve bağı kuvvetlendirmek için ilgi alanı olan konularını bulun. Sevmeseniz dahi size o konudan bahsetmesini ya da öğretmesini isteyebilirsiniz. (Maç, iş, parti, gelecek vb...)

4- Eşinizin size hava atmasını sağlayabileceğiniz konulara değinebilirsiniz. Konuyla ilgili tecrübeniz yoksa eşiniz size durumu anlatırken kendisini överek anlatacak ve hoşuna giden şeyleri öne çıkarmanızı sağladığınız için size olan ilgisi artacaktır.

Eşler aynı iş yerinde çalışmalı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Eşler aynı iş yerinde çalışmalı mı?

BİR YORUM YAPIN 1

komedi 5 yıl önce

siz erkekleri böyle çocuk muamelesi yaparsanız. onlarda çocuk olur.erkekleri siz ne sanıyorsunuz beyni hiç gelişmeyen sadece benliği büyüyen basit bir yaratık. adamı evlenene kadar maymuna çevirirseniz bidaha o adamdan size iyi davranamsını beklemeyin. hersey imkanlar çerçevesinde gelmişse karşılıklı saygı olsa hersey yolunda gider. erkeğe bir erkek gibi bir koca gibi davranılırsa kafese kapatır gibi eve kapatılırsa olmaz. dr bey erkekleri gaza getirip ağzından laf alınacak bir saftirik sanıyor. Kadınada erkeğin, hayat arkadaşı eşi ve sorumluluğunda olan biri gibi davranmalı.

Toplam 3 beğeni