Dünyanın en hızlı boşanması Irak’ta yaşandı!

Iraklı bir çift dünyaevine girecekken, düğün esnasında anlaşamayıp boşanma kararı aldı. Düğünde çalınan şarkı çiftin evliliğine son verdi. "En hızlı boşanma" adını alan haber, okuyucuları şaşkına çevirdi. Bu düğünde hangi şarkı çaldı? Çalan şarkının, damadı küçük düşürdüğü söyleniyor; Bakalım bu doğru mu?

"En hızlı boşanma" haberi dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dilden dile dolaşan bu haber Irak’ın Bağdat şehrinde meydana geldi. Severek evlenmeye karar veren çiftin düğünleri, onlar için kâbus oldu. Anlaşamadıklarını düğünde anlayan Iraklı çift, çalınan şarkıdan dolayı boşanma kararı aldı. Düğünde yaşanan bu olay, aileler arasında kriz çıkmasına sebep oldu.

"MISAYTIRA" ŞARKISI BU ÇİFTİ TARİHE KAZDI

Düğün organizasyonu için seçilen müzik grubuna verilen listede "Mısaytıra" adlı şarkının bulunması, düğünde büyük olay çıkmasına sebep oldu. Bütün itirazlara rağmen çalınan şarkı damat ve ailesini kızdırdı. Damadı küçük düşürdüğü düşünülen şarkı, Iraklı çifti, "en hızlı boşanma" başlıklı haberle tarihe kazdı. Çift düğünden sonra soluğu duruşmada aldı.

BİR YORUM YAPIN 0