Dehşet iddia! Bebeğin kulağında...

Aydın'da ikinci çocuklarını dünyaya gelen çift, hastanede gördükleri karşısında ne yapacaklarını bilemedi...

İzmir'in Menderes semtinde oturan Kerem Sarıoğlu ile Hannah Louise Jackson'un ikinci çocukları özel bir hastanede doğdu. İddialara göre bebeğin hastanede zarar görmesiyle kulağının bir kısmı evde koptu.

Endişeli aile ise bunun hastanedeki ihmalsizlikten kaynaklandığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Tuttukları Avukat Didem Koparan, anne başka hastanede yatmasına rağmen 'anne sütü sağımı' adı altında 2 bin 454 lira fatura çıkaran hastaneye, dava açacaklarını belirtti.

Bir başka iddiaya göre ise hastanede "enfeksiyon alır" bahanesiyle çiftin kucağına verilmeyen bebek taburcu olduğunda anne ve babası gördükleri karşısında şoka girdi.

Çift, iddiaya göre bebeğin sağ kulağında ve poposunda yara olduğunu gördü. Avukat Koparan suç duyurusu dilekçesinde ''Bebeğin kulağının tedavi edilmediğini, zamanında müdahale edilseydi kulaksız kalamayacağını ayrıca bebeğini kucağına almayan bir anneye nasıl fatura kesildiğini anlayamadığını, bebeğin sarılık olduğuna dair hiçbir bilgi verilmemesinden dolayı da şikayetçi olduğunu'' belirtti.

 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0