Sömestr tatili verimli bir şekilde nasıl geçirilir?

18 Ocak 2019 Cuma günü karnelerin alınmasıyla başlayan Sömestr tatili, 4 Şubat Pazartesi günü son bulacak. Bu süre boyunca tatilin tadını çıkarmak isteyen çocukların zamanlarının boş geçmemesi ve onlar için faydalı bir dinlenme aralığı olabilmesi için neler yapılması gerektiği hakkında bilinçli olmak oldukça önemlidir. Peki sömestr tatilini nasıl değerlendirmek gerekir?

Yasemin.com / ÖZEL

Öğrenciler, dört gözle bekledikleri sömestr tatiline nihayet kavuştu. Yarı dönem bitiminde çocuklarını ödüllendirmek için ufak kaçamaklar yapıp şehir dışına çıkan ailelerin olduğu gibi tatili evinde dinlenerek geçirmek isteyenlerin sayısı da oldukça fazla. Bizde yoğun geçen bir eğitim öğretim dönemi sonrasında mola vermeyi hak eden çocuklarınızın sömestr tatilini boş geçirmemeleri için onlara nasıl rehberlik etmeniz gerektiğini ve onlarla neler yapabileceklerinizi Çocuk Gelişimi Öğr. Gör. Mehmet Hanifi Akyüz'e sorduk.

İşte Yasemin.com editörlerinden Ebrar Albayrak'ın yaptığı özel röportajın detayları...

ÇOCUK GELİŞİMCİ MEHMET HANİFİ AKYÜZ KİMDİR?

1984 doğumlu olan Çocuk Gelişimi Öğr. Gör. Mehmet Hanifi Akyüz, Hacettepe Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nden 2009 yılında mezun oldu. Aynı sene içerisinde İstanbul'da Okul Öncesi Öğretmeni olarak çalışmaya başlayan Akyüz, 2013'ten beri Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Çocuk Gelişimi Programı'nda görev almaktadır. Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nde Yüksek lisansına (tez aşamasında) devam etmektedir.

ebrar albayrak/ mehmet hanifi akyüz

ebrar albayrak/ mehmet hanifi akyüz

Hamur açmanın püf noktaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hamur açmanın püf noktaları nelerdir?
Yeşilçam oyuncusu Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam oyuncusu Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlandı

BİR YORUM YAPIN 1

Hacer 2 yıl önce

Kızın sadece kafasının arkasının kadrajda durması, sanırsınız başörtü reklamı