Maysa isminin anlamı nedir ve maysa ne demek?

Ebevynlerin doğacak çocukları için isim araştırması yaparken karşılaştıkları Maysa ismi Google'da en çok tıklananlar arasına yerleşti. Dünyaya gelen kız çocuklarına verilen Maysa isminin anlamı ve hangi dilde olduğu da araştırılan konular arasında. Bugünkü yazımızda Maysa isminin anlamı nedir ve maysa ne demek? sorularının yanıtını bulabilirsiniz.

Fox TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında haftanın konukları belli oldu. Yarışmacılar arasında yer alan  Maysa’nın kim olduğu merak ediliyor. Maysa Hudaykulyyeva Kaya bu hafta ilk gün yarıştı. İddialı olan yarışmacının hayatı araştırılıyor. 

maysa isminin anlamı

maysa isminin anlamı

MAYSA NE DEMEK?

Maysa her ne kadar kökeni Türkçeden gelse bile değişik diller üzerinden de farklı anlamlara gelmektedir.

- Yazın açan çiçek (Türkmen dilinde)

- Gururlu yürüyüş (Arapça)

- Zarif (Arapça)

Etkileyici anlamları ile beraber bir kız çocuğu için verilecek en güzel isimlerden biridir. Bu isim için kullanılan hangi anlamı beğendiyseniz ona uygun şekilde çocuğunuza bu adı verebilirsiniz. Üstelik tek başına kullanılabilecek olan bu isim eğer doğru isim bulunursa bir arada da değerlendirilebilir.

Her dilde güzel bir anlamı bulunan Maysa ismi son zamanlarda internetten en sık araştırılan adlardan biridir. Aynı zamanda telaffuzu ve okunuşu üzerinden de beğeni toplayan bu isim, zarif ve naif bir anlamı ile karakteristik özellik taşımaktadır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0