Çocukların kafasında yumurta kırma akımı büyük tepki topluyor! "Çocuk istismarı..."

Sık sık yeni akımların başlatıldığı sosyal medyada ortaya çıkan yeni akım büyük tepki topladı. Çocuklar üzerinden başlatılan bu akım uzmanlar tarafından "çocuk istismarı" olarak adlandırılıyor. Eleştirilerin odağı olan yeni akıma tepkiler çığ gibi büyüyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Anne babaların, çocuklarıyla birlikte mutfakta vakit geçirirken birden çocuklarının kafalarında yumurta kırdıkları ve tepkilerini kayıt altına aldıkları anlar büyük tepki topluyor. Ebeveynlerin çocuklarının tepkisini çekerek "yumurta çatlatma meydan okuması" adı altındaki akıma katıldıkları görüntüler eleştiri yağmuruna tutuluyor. Görüntülerde çocukların ebeveynlerinin hareketleri karşısında şaşkınlık, acı ve gözyaşları içinde kaldığı görülürken başlatılan bu akım uzmanlar ve eleştirmenlerden tepki toplamaya devam ediyor.

ETKİLEŞİM UĞRUNA "ÇOCUK İSTİSMARI" TEPKİSİ

Ebeveynler tarafından sosyal medyada başlatılan ve "yumurta meydan okuması" olarak başlatılan çocukların kafasında yumurta kırma akımı hem ebeveynler hem de uzmanlar tarafından eleştiri topladı. Ebeveynlerin çocukları üzerinden takipçi kazanmak adına katıldıkları bu yeni akım uzmanlar tarafından çocuk istismarı olarak adlandırılarak tepkilerin odağı oldu. Akıma gelen bazı eleştiriler ise şu şekilde:

yumurta çatlatma meydan okuması

yumurta çatlatma meydan okuması
 yumurta meydan okuması
yumurta meydan okuması
çocukların kafasında yumurta kırma akımı
çocukların kafasında yumurta kırma akımı
çocuk istismarı
çocuk istismarı
anne çocuk
anne çocuk

Bu alışkanlık çocukların yüz yapısının bozulmasına sebep oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bu alışkanlık çocukların yüz yapısının bozulmasına sebep oluyor!
Bu kadarı da pes dedirten sunum! Tabak olarak insan yüzünü kullanan işletme...

İLİŞKİLİ HABER

Bu kadarı da pes dedirten sunum! Tabak olarak insan yüzünü kullanan işletme...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 8

burak abi 8 ay önce

sonra yaşlanınca, şefkate muhtaç duduma düşünce, sevmek beklediği nazarlardan, nefret görüyorlar.

şakacı baba 8 ay önce

ya aile içinde çocuklara şaka yapılır onlar bizim göz aydınlığımız, çok takılmayın... iki yumurta da kıralım kafalarında ne var sanki

AHaMET ATEŞ 8 ay önce

İnsanda beyin olmayınca her şey yapar

M.K. 8 ay önce

Ergenlikten sonra artan testesteron hormonu insana olgunluk, zeka, mantık ve güç katıyor. Bu hormona sahip olmayanlar yaşı büyüse de karakterde, sadece hayat tecrübesi artmış çocuk olarak kalmaya devam ediyor.Kabul etsek te etmesek te biyolojik gerçek budur.

Toplam 1 beğeni

Koylü okur 8 ay önce

O çocuk büyüyünce, sen de yaşlanınca deve yumurtası nasıl çatlatılır görürsün!

Yorumların Tümünü Okuyun