Zenia isminin anlamı nedir? Zenia ismi Kur'an'da geçiyor mu?Survivor Atakan'ın kızının ismi...

Survivor 2016 Şampiyonu olan Avatar lakaplı Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz ikinci çocuklarını kucaklarına aldı. Çift kızlarına Zenia ismini verdi. Herkesin ilgisini çeken bu ismin anlamı ise merak konusu oldu.

Milli boksçu ve Avatar lakabıyla tanınan Survivor 2016 şampiyonu Atakan Arslan, 2017 yılından Serap Korkmaz ile dünya evine girdi. 2018'de Leon Aslan adını verdikleri ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, şimdi de ikinci çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. Büyük çocuklarının ismiyle de dikkat çeken çift, şimdi de yeni doğan kızlarına verdikleri isim ile dikkat çekti. Eşiyle birlikte hastane odasında çekildikleri kareleri paylaşan Arslan, kızlarına "Zenia" adını verdiklerini açıkladı. Çiftin kızlarına verdikleri bu isim ise dikkat çekti ve Zenia isminin anlamı arama sonuçlarında en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Peki Zenia isminin anlamı nedir? Zenia ismi Kur'an'da geçiyor mu? İşte merak edilenler...

Avatar Atakan ikinci kez baba oldu

Avatar Atakan ikinci kez baba oldu

Survivor Avatar Atakan ikinci kez baba oldu! Kızına verdiği isim şaşırttıİLİŞKİLİ HABERSurvivor Avatar Atakan ikinci kez baba oldu! Kızına verdiği isim şaşırttı

"ZENİA" İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Yunan kökenli bir isim olan Zenia'nın anlamı; Misafirperver, konuksever, samimi, arkadaş canlısı demektir. Zenia ismi kız isimleri arasında, en çok kullanılan 12508. isimdir.

Zenia isminin anlamı

Zenia isminin anlamı

ZENİA İSMİ KUR'AN'DA GEÇİYOR MU?

Zenia isminin anlamının yanında ismin Kur'an'da geçip geçmediği de merak edilenler arasında yer aldı. Yunanca kökenli olan Zenia ismi Kur'an'da geçmiyor. Fakat, kullanılmasında her hangi bir sakınca görülmüyor. İsim aynı zamanda son dönemlerde kız çocuklarına verilecek isimler arasında en çok beğenilenler arasında yer alıyor.

Zenia ismi kuranda geçiyor mu

Zenia ismi kuranda geçiyor mu

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

Tepki 1 yıl önce

Anne babanın en önemli görevi çoluk çocuğuna İslama yaraşır bir isim koymaktır.bu durum çocuğun anne baba üzerindeki hakkıdır.Ne idüğü belirsiz saçma yunanın taşı,kayası mitolojisi bizi bağlamaz,bunları toplum önüne örnek gibi getirmekte ayrı bir sorumsuzluk örneğidir,biraz entellektüel biraz medeni olsun diye saçma sapan isimler koymayın,islam olana bu yaraşır,gerisi de bizi bağlamaz ismi vereni,verenleri bağlar..!?

trtürk 1 yıl önce

iyice kültürümüzden uzaklaşıyoruz yazık batı hayranlığı günden güne büyüyor yakında Türkçe konuşmayı bile ayıp sayacaklar

Doğru 1 yıl önce

İsmin anlamı güzel olmuş olabilir ancak ismin kökeninin yunanca olması ismi güzelleştirmez...

Toplam 2 beğeni

Tahir 1 yıl önce

Zenia ismi yunan kökenli bir isimdir.Müslümanlar islama uygun isim koymakla mükelleftir.Yunanca değil

Toplam 2 beğeni

İsrafil T. 1 yıl önce

Yunan kökenlilerin kullanmalarında sakınca yok. Zaten ülkemizde oldukça çok yunan, rum vb. var. O sayı normal.

Yorumların Tümünü Okuyun