Boğa burcuna en uygun kız isimleri! Boğa burcu için Türkçe isimler! Burç karakterine göre isim

Anne baba olmaya hazırlanan ebeveynlerin en büyük heyecanı bebeklerine vereceği isimdir. Son dönemde bebeklere isim seçerken burca göre isim seçmek oldukça popüler oldu. Kız bebeğin doğacak ay ve günü belirlendikten sonraki süreçte boğa burcu olacaksa hangi isimler tercih edilmeli? Boğa burcuna en uygun kız isimleri neler? İşte boğa burcu olacak kız çocuklarına yakışan en anlamlı kız bebek isimleri...

Kız bebek bekleyen ailelerin en çok araştırdığı konuların başında en güzel kız bebek isimleri geliyor. Bunun yanı sıra son dönemde genç ebeveynler tarafından ilgi odağı haline gelen burca göre isim koyma araştırılıyor. Bebek bekleyenlerin heyecanla girdiği araştırmada sabit burçlar arasında yer alan boğa burcuna en çok uyacak kız bebek isim önerileri bulunuyor. Bebeğinizin karakterini ömür boyu yansıtacak Boğa burcuna göre en uygun kız isimlerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. İşte zor ama bir o kadar da keyifli olan bu uğraşta yardımcı olacak boğa burcu kız isim önerileri ve anlamları...

Başak burcuna uygun en güzel ve en değişik bebek isimleri 2024!İLİŞKİLİ HABERBaşak burcuna uygun en güzel ve en değişik bebek isimleri 2024!

BOĞA BURCUNA EN UYGUN KIZ İSİMLERİ

20 Nisan- 20 Mayıs arasında doğacak çocuğunuza koyabileceğiniz birbirinden güzel ve anlamlı isimler bulunuyor. Boğa burcu kız bebeklerine isim seçerken doğadan ilham alabilirsiniz. 

TOPRAK

Güvenilir ve sadık burç olarak tanınan boğa burcuna en uygun isimlerin başında Toprak ismi geliyor. Toprak grubunda yer alması nedeniyle en çok yakıştırılan isimlerden olan Toprak aynı zamanda unisex bir isimdir. Bu ismi Boğa burcu olacak kız veya erkek bebeğinize koyabilirsiniz. 

Toprak isminin anlamı ise yer kabuğunun, toz durumuna gelmiş türlü kütle kırıntılarıyla, çürümüş organik cisimlerden oluşan ve canlılara yaşama ortamı sağlayan yüzey bölümü.

Boğa burcu için Türkçe isimler

Boğa burcu için Türkçe isimler

FİLİZ

Tohumdan veya tomurcuktan çıkan körpe ve küçük dal, sürgün olarak nitelendirilen Filiz ismini kız bebeklerinize koyabilirsiniz. 

GÜLŞAH

Sakin bir yapıya sahip olan boğa burcu çocuklarına güllerin şahı masal kadın anlamları taşıyan Gülşah ismini koyabilirsiniz. 

boğa burcu kız isimleri

boğa burcu kız isimleri

ÇİÇEK

Ebeveynler tarafından çok tercih edilen çiçek isimlerinden Çiçek ismini Boğa burcu olacak kız çocuğunuza koyabilirsiniz. Bitkilerin hoş kokulu, güzel görünümlü kısmına verilen çiçek ismi çocuğunuzla muhteşem bir uyum yakalayacaktır. 

YAPRAK

Duygularında çok naif olan boğa burcuna koyabileceğiniz bir diğer isimde ağaçların yeşil renkli uzantısı anlamına gelen Yaprak ismidir. 

Burç karakterine göre isim önerileri

Burç karakterine göre isim önerileri

BAHAR

Hem modern hem de doğadan ilham alınarak seçilen isimlerden biri olan ve kışla yaz arasındaki mevsim, güzellik ve güzel gibi anlamlar taşıyan Bahar ismini notlarınıza ekleyebilirsiniz.

DEFNE

Masumiyeti ve saf güzelliği temsil eden, güzel kokulu bir bitki anlamına gelen Defne ismine bir şans verebilirsiniz.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0