Devin ne demek, devin kelimesinin anlamı nedir? Devin ismi Kuran'da geçer mi?

Yeni doğacak olan bebeklerine isim bulma arayışı ve heyecanı içerisinde olan anne ve babalar Devin isminin anlamını, özelliklerinin yanı sıra, "Devin ismi ne demek, Devin ismi Kuranda geçiyor mu?" sorularının cevabını merak ediyor. Sizler için bu sorunun yanıtını sizler için araştırdık.

Anne ve babalar çocukları için isim tercih ederken telaffuz da çok önem taşıyor. Güzel anlamlı ve telaffuzlu olan bu isimler daha çok tercih ediliyor. Devin ismi de en sevilen isimler arasında yer almaktadır. Devin isminin anlamı da çok merak ediliyor. Şimdilerde SHOW TV’de yayınlanan Aile dizisinin Devin karakteri sorgulanıyor. Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Devin karakterinden sonra ismin anlamı daha çok merak edildi. 

PEKİ DEVİN İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Devin genel olarak hareketli ve gayretli kişileri temsil eden bir ifadedir. İsim olarak son zamanlarda çok tercih edilen bir isim olan Devin, diğer dillerde de kullanılan bir kelimedir.

DEVİN İSMİ KURAN'DA GEÇER Mİ?

Halk arasında en çok kullanılan isimlerden birisi de Devin olarak bilinir. Devin ismi Kuran-ı Kerim içerisinde yer almamaktadır. Kuran-ı Kerim içerisinde yer almayan Devin ismi kız çocukları için çok fazla kullanılmaktadır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0