Meraklı Çocuk ile Annesi: Melekler

İslam’ın esasları olan Allah’a, meleklere, kitaplara, peygamberlere, kadere, hayrın ve şerrin Allah’tan geldiğine olan inancın anlatıldığı, ‘İslam’ın Amentüsü’ kitabında 14 şiirsel anlatım yer alıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mahmut Kaya tarafından kaleme alınan, Amentü duasının açılımından gelen ‘İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi’ kitabı animasyon olarak hazırlandı. Animasyonlar şiirsel bir dille çocukların ilgisini çekecek basit bir anlatımla yapıldı.
Prof. Dr. Mahmut Kaya tarafından yazılan kitabın animasyon uyarlaması ise Kanal 7 Dijital Medya birimi tarafından gerçekleştirildi. Animasyonların tamamı Youtube’da yer alan Kanal7 Çocuk sayfalarında ve www.izle7.com’dan izlenebilecek.

MELEKLER

İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi kitabının ‘Melekler’ hikayesinin animasyon filminde, meleklerin varlığı ve görevleri anlatılıyor.
Animasyon film; “Melek nedir? Melekler görünmez mi? Meleklerin görevleri nelerdir? Melekler hata yapar mı? İnsanlar alemde yalnız mıdır?” sorularına cevap veriyor.
‘Melekler’ hikayesinin animasyon filminde, insanların alemde yalnız olmadığı, bilinen bilinmeyen, görünen görünmeyen nice varlıkların olduğu aktarılırken, meleklerin nurani, görünmeyen varlıklar olduğu ve hiç hata işlemedikleri vurgulanıyor. 

Takva nedir, takva sahibi nasıl olunur? Takva sahibi olmak için ne yapılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Takva nedir, takva sahibi nasıl olunur? Takva sahibi olmak için ne yapılmalı?
Meraklı Çocuk ile Annesi: Kur'an

İLİŞKİLİ HABER

Meraklı Çocuk ile Annesi: Kur'an

BİR YORUM YAPIN 0