Çizgi filmlerdeki LGBT tuzağına dikkat! Çocuklar hedef olmaya devam ediyor

Yıllardır çocuklara izletilen çizgi filmler/diziler arasında olan ve milyonlar tarafından sevilen Caillou'da akıl almaz bir detay sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Genellikle toplumsal sorunlar üzerine araştırma yapıp nokta atışı yapan USMED Başkanı Yazar Said Ercan, "Artık hiçbir kural tanımıyorlar. Çocuklar direkt hedefte" diyerek küreselcilere karşı ebeveynlerin dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Kübra Şenal

Yasemin.com / Özel Haber

Kanadalı yazar Christine L'Heureux ve Kanadalı çizer Hélène Desputaux'un kitaplarından televizyona uyarlanan Kanada yapımı çizgi dizi Caillou, ilk bölümünü 1997'de son bölümünü ise 2010 yılında yayınladı. Ancak günümüzde hala popülerliğini koruyan çizgi diziler arasında olan Caillou, kan donduran bir detayla ebeveynleri korkuttu. Sosyal mecralar aracılığıyla çocuklara izletilmeye devam eden çizgi dizi Caillou, özellikle anne-babaların dikkat etmesi gerektiği türden sübliminal mesajlar içeriyor. Analizcilere göre; filmler üzerinden yürütülen sapkınlık anlayışı, yıllardır 25. kareye sığdırılırken son dönemlerde artık açıktan dayatılmaya başlandı. Böylelikle özellikle çocuklara çizgi film/dizilerle LGBT sapkınlığının empoze edildiği iddia ediliyor.

USMED Başkanı Said Ercan

USMED Başkanı Said Ercan

USMED Başkanı Said Ercan, çocuklar için tehdit olan çizgi filmler arasında olan Caillou'ya dikkat çekti.

İŞTE CAILLOU'NUN SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ

Caillou çizgi dizide kan donduran detay

Caillou çizgi dizide kan donduran detay

CAILLOU'NUN ARKADAŞININ İKİ ANNESİ VAR, BABASI YOK!

Konu dahilinde Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan USMED Başkanı Yazar Said Ercan, küreselcilerin yıllardır dayatmaya çalıştığı LGBT sapkınlığı konusunda ebeveynleri uyardı.

Caillou çizgi dizisinden bir sahne paylaşan Ercan, Caillou'nun arkadaşının iki annesinin olduğuna ve babasının olmadığına dikkat çekti. Bu durumun normalleştirilmeye çalışıldığını belirten usta yazar, "Artık hiç bir kural tanımıyorlar" diyerek çocukların direkt hedefte olduğunu söyledi.

Ercan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Caillou'nun arkadaşının 2 annesi var! Babası yok! Ve Bunu Caillou izleyen çocukların gözünde normalleştiriyorlar! Çizgi filmi bile küresel ideolojileri için kullanmaktan geri durmuyorlar! Artık hiç bir kural tanımıyorlar ve çocuklar direkt hedefte!"

Said Ercan ebeveynleri uyardı

Said Ercan ebeveynleri uyardı

"MÜSLÜMAN GÖZÜ AÇIK OLMALI!"

Yazar Ercan'ın paylaşımının altına yorum yapan birçok ünlü isim de yıllardır filmler ve diziler aracılığıyla toplum ve aile değerlerinin parçalanmaya çalışıldığını iddia etti. Ayrıca yapılan bazı yorumlarda, özellikle Müslüman bir ailenin LGBT dayatmasına ve bilinçaltı çalışmalarına taviz vermemesi gerektiği vurgulandı.

Caillounun arkadaşının iki anne var babası yok

Caillounun arkadaşının iki anne var babası yok

Caillou çizgi dizisinde çocuklar için tehlike

Caillou çizgi dizisinde çocuklar için tehlike

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 6

Misafir 1 yıl önce

Birkaç yıl önce bu vidyonun farkına varmıştım. Anne babalara büyük görev düşüyor. Sen çocuğunu bu tür şeylerden ne kadar uzak tutsan da aynı sınıftaki diğer çocuk ve ailesi bu tür durumlardan bi haber. Eğitim sadece evde olmaz. Toplu bir ahlak meselesi

Toplam 1 beğeni

Anti Chppkkfetöipit 1 yıl önce

Fetönün kanalında yayınlanan bir çizgi film

konuk 1 yıl önce

Çok haklısınız hocam farkındalık oluşturmak için söyledikleriniz çok önemli. Bu konu her fırsatta topluma bilinçlendirilmeli sürekli konuşulmalı.

Veli 1 yıl önce

Bunlar ne ki! Toplumsal cinsiyet eşitliği, kadınlara iş istihdamı, hepsi kureselcilerin planı.inanmayanlar davos zirvesine baksınlar! Klaus scwaub ne söylemiş nerelere direktif vermiş, hukumetler neyin yarışına girmiş bakmanız yeterli. Sorun sadece lgbt değil ki, sezeryan dogum, kadın istihdamı, tüm kızların okuması hepsi doğum kontrol yöntemi...

Toplam 1 beğeni

öneri 1 yıl önce

dikkat ettiniz mi batı yapımları lgbt propagandasını çoğunlukla siyahiler üzerinden yapıyor. House of Dragon dizinde de gay olan siyah bu çizgi filmde de 2 annesi olan siyah. Bu çizgi filmin konusu ne ise lgbt öğeleri çıkartılıp benzer bir çizgi film hızlıca yapılabilir aslında.

Yorumların Tümünü Okuyun