Kız çocukları için en güzel okula dönüş kombini nasıl yapılır?

Birçok çocuk için yepyeni başlangıçların simgesi olan okulun ilk gününde özellikle kız çocukları yeni döneme rengarenk bir giriş yapmak ister. Ve bu sebeple okul dönemi hem öğrenciler hem de ebeveynler için alışverişin en yoğun ve hareketli zamanlarından biridir. Biz de sizlere bu alışveriş döneminde yardımcı olmak istedik ve kız çocukları için okula dönüş kombin önerileri hazırladık.

Okulların açılmasına oldukça kısa bir süre kaldı. Bu süreçte hem öğrenciler hem de ebeveynler okula dönüş hazırlıklarını tamamlamak için heyecanlıdırlar. Yeni eğitim dönemine enerjik ve renkli bir giriş yapmak isteyen kız çocukları içlerinde kendilerini güzel ve rahat hissedebileceği kıyafetlerle okula dönüş yapmak isterler. Bu sebeple öğrenciler ve ebeveynler kırtasiye alışverişlerinin yanında okula dönüş kombini için kıyafet alışverişi için de bir arayışa girerler. Peki yeni döneme renkli ve enerjik bir başlangıç yapmak isteyen kız çocukları için en güzel okula dönüş kombini nasıl yapılır? İşte kız çocukları için okula dönüş kombin önerileri...

Kız çocukları için okula dönüş kombin önerileri

Kız çocukları için okula dönüş kombin önerileri

KIZ ÇOCUKLARI İÇİN OKULA DÖNÜŞ KOMBİN ÖNERİLERİ:

RAHATLIĞIN SİMGESİ EŞOFMANLAR

Rahatlık denilince akla ilk gelen kıyafetlerden biri eşofmanlardır. Özellikle çocuklarının rahatlığını düşünen anne babaların çocukları için okula dönüşte en çok tercih ettikleri kıyafetler bu sebeple eşofmanlar olmaktadır. Eşofmanlar rahatlık sunarken aynı zamanda kız çocukları için spor tarzıyla şıklığı bir araya getirir. Siz de hem çocuğunuzun içinde kendini rahat edeceği hem de şık görünme isteğini karşılayacak bir giyim tarzı arayışındaysanız sizin için hazırladığımız eşofman takımı kombinini inceleyebilirsiniz. Takım haline getirebileceğiniz pembe renkteki eşofman alt ve üstünü onlara uyumlu olacak renkli bir çanta ve seçimi sadelikten yana kullandığınız beyaz bir spor ayakkabı ile kız çocuğunuz için kombinleyebilirsiniz.

Kız çocuk için eşofman kombini

Kız çocuk için eşofman kombini

  • H&M KAPÜŞONLU OVERSIZE ÜST: 439,99 TL
  • H&M GENİŞ JOGGER PANTOLON: 349,99 TL
  • ADIDAS STAN SMİTH ÇOCUK UNISEX AYAKKABI: 2.639 TL
  • H&M AÇIK MOR / OMBRE SIRT ÇANTASI: 679,99 TL 

 
KLASİK VE ZARİF ELBİSELER

Kız çocuklarının giymeyi en çok tercih ettikleri kıyafetlerden biri olan klasik ve zarif elbiseler okula dönüşte de sıklıkla tercih edilmektedir. Var olduğu günden bu yana kız çocuk giyimindeki yerini koruyan elbiseler okul döneminin de gözde parçaları arasında yer alıyor. Siz de okula dönüşte çocuklarınız için tercihini klasik ve zarif elbiselerden yana kullanmak isterseniz hazırladığımız bu kombine bir şans verebilirsiniz. Dantel detayı ile şıklığını göz önüne seren elbiseye uygun kurdeleli çoraplar ile rugan ayakkabıları kurdeleli tokalar ve lisanlı çanta ile eğlenceli hale getirebilir ve çocuğunuz için kombinleyebilirsiniz.

Kız çocuk için klasik ve zarif elbise kombinleri

Kız çocuk için klasik ve zarif elbise kombinleri

  • KOTON LACİVERT KIZ ÇOCUK ELBİSE UZUN KOLLU YAKASI VE MANŞETLERİ DANTELLİ MİDİ BOY PAMUKLU FERMUAR KAPAMALI ELBİSE: 359,99 TL
  • KOTON BEYAZ KIZ ÇOCUK DİZALTI ÇORAP FİYONKLU UZUN PAMUK KARIŞIMLI: 59,99 TL
  • TRENDYOL KIZ ÇOCUK DİREKLİ ALT PAPYON FİYONK SİYAH RUGAN ORTOPEDİK BABET AYAKKABI AKTAŞ2054: 569 TL
  • LCW ÇOK RENKLİ FİYONKLU KIZ ÇOCUK KLİPSLİ VE LASTİK TOKA 6'LI: 59,99 TL
  • TRENDYOL MINNIE MOUSE KIZ ÇOCUK SİLİKON ÇANTA CÜZDAN AK1062: 222 TL


RAHAT VE SPOR ELBİSELER

Okulda hem rahatlık hem de şıklık arayan kız çocuklarınız için son olarak önerebileceğimiz kombin önerisi ise rahat ve spor elbiseler oldu. Rahat ve spor elbiselerle yapabileceğiniz kombinler şıklığından ödün vermek istemeyen ve aynı zamanda rahatlığına da düşkün olan kız çocuklarınız için oldukça doğru bir seçim olacaktır. Siz de çocuğunuz için tercihinizi bu yönde yapmak isterseniz sizler için hazırladığımız üçüncü kombinimize göz atabilirsiniz. Lila renkli midi boy spor elbisenin altına pembe tonlarında çorap ile çoraplarla uyumlu olacak gri renk sneakers tercih edebilir ve bu görünümü yine lila tonlarında lisanslı bir sırt çantası ile tamamlayabilirsiniz.

Kız çocuk için rahat ve spor elbise kombini

Kız çocuk için rahat ve spor elbise kombini

  • DEFACTO MOR KIZ ÇOCUK KAPÜŞONLU BASKILI SWEAT ELBİSE: 399,99
  • TL
  • PENTİ KIZ ÇOCUK PEMBE RİBBON PANTOLON ÇORABI: 48,96 TL
  • LCW GRİ DENOKIDS KANATLI UNICORN GÜMÜŞ KIZ ÇOCUK SNEAKERS: 539,99 TL
  • POLARİS BASIC BABY DINO 3PR ÇOK RENKLİ KIZ ÇOCUK ANAOKULU ÇANTASI: 199,99 TL
Muzdan hangi tatlı yapılır? Muzlu kolay tatlı tarifi! Fındıklı muzlu fit tatlı

İLİŞKİLİ HABER

Muzdan hangi tatlı yapılır? Muzlu kolay tatlı tarifi! Fındıklı muzlu fit tatlı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0