Akbatı’da ara tatile özel çocuklar için eğlenceli etkinlikler!

Birçok alanda gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle misafirlerin ilgisini toplayan Akbatı, ara tatil boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatacak. Akbatı, teknoloji deneyim alanı ve çocuklara özel atölyeleri ile ziyaretçilerini keyifli anlar deneyimlemeye davet ediyor.

Akiş GYO yatırımı olan Akbatı, Kasım ayı ve ara tatil boyunca birbirinden keyifli etkinliklerle misafirleriyle buluşuyor. Ara tatile giren çocuklara özel atölyeler, teknoloji deneyim alanları ve daha birçok etkinlik 9 – 19 Kasım tarihleri arasında Akbatı’da misafirlerini bekliyor.

Çocuklar ara tatilin tadını Akbatıda çıkaracak

Çocuklar ara tatilin tadını Akbatıda çıkaracak

Çocuklar ara tatilin tadını Akbatı’da çıkaracak

Akbatı ziyaretçileri, "Samsung Gaming Zone" ile sanal gerçekliğin keyfini farklı oyunlarla deneyimlerken, "Origami Atölyesi" ile şekillerin dünyasına yolculuk yapacak. "Burcu Baraner ile Çocuk Atölyeleri" ve "Bubble Show" da yer alacak. "MacFit Zumba Kids" ile çocuklar dansa doyarken, "Intel Oyunda Buz Çağı Gaming Parkour" ile geleceğin teknolojilerini deneyimleyecekler.

 Akbatı

Akbatı

Tüm ziyaretçilerin ve çocukların doyasıya eğleneceği Akbatı ara dönem tatili etkinlikleri, ücretsiz olarak tüm misafirlerin katılımına açık olarak gerçekleşecek.

Akbatı Kasım Programı

  • 9 - 12 Kasım / Samsung Gaming Zone
  • 12 - 17 Kasım / Origami Atölyesi
  • 13- 15 Kasım / Burcu Baraner ile Çocuk Atölyeleri
  • 16 Kasım / MacFit Zumba Kids
  • 18 Kasım / İntel Oyunda Buz Çağı Gaming Parkour
  • 19 Kasım / Bubble Show

Akiş GYO yatırımı olan Akbatı'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kasım ayı ve ara tatil boyunca birbirinden keyifli etkinliklerle misafirleriyle buluşuyor. Ara tatile giren çocuklara özel atölyeler, teknoloji deneyim alanları ve daha birçok etkinlik 9 - 19 Kasım tarihleri arasında Akbatı'da misafirlerini bekliyor. Akbatı ziyaretçileri, 'Samsung Gaming Zone' ile sanal gerçekliğin keyfini farklı oyunlarla deneyimlerken, 'Origami Atölyesi' ile şekillerin dünyasına yolculuk yapacak. 'Burcu Baraner ile Çocuk Atölyeleri' ve 'Bubble Show' da yer alacak. 'MacFit Zumba Kids' ile çocuklar dansa doyarken, 'Intel Oyunda Buz Çağı Gaming Parkour' ile geleceğin teknolojilerini deneyimleyecekler. Tüm ziyaretçilerin ve çocukların doyasıya eğleneceği Akbatı ara dönem tatili etkinlikleri, ücretsiz olarak tüm misafirlerin katılımına açık olarak gerçekleşecek."

Akbatı Hakkında

 

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı, 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikasına “Excellent” seviyesinde sahiptir.

Evdeki böceklere kesin çözüm! Evde uçan küçük sinekler nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Evdeki böceklere kesin çözüm! Evde uçan küçük sinekler nasıl önlenir?
Umre ibadeti nasıl yapılır? Adım adım umre

İLİŞKİLİ HABER

Umre ibadeti nasıl yapılır? Adım adım umre
550 bin turist Kapadokya’yı gökyüzünden izledi

İLİŞKİLİ HABER

550 bin turist Kapadokya’yı gökyüzünden izledi
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0