İnci Taneleri nerede çekiliyor? İnci Taneleri Dilber'in dans ettiği yer neresi?

Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan "İnci Taneleri", özellikle Hazar Ergüçlü’nün oynadığı “Dilber” isimli karakterin sahneleri Türkiye’nin gündemine damga vurdu. Büyük ses getiren dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri ise merak konusu haline geldi. Peki, İnci Taneleri kimin hayatını anlatıyor? İnci Taneleri nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı "İnci Taneleri", son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından biri olarak sosyal medyaya damga vurdu. İlk bölümü yayınlamadan fragmanlarıyla dahi büyük yankı uyandıran dizi, özellikle Hazar Ergüçlü'nün oynadığı "Dilber" karakterinin yer aldığı dans sahneleriyle dikkatleri üzerine çekti. Konusu, oyuncu kadrosu ve dekorlarıyla ilgi odağı haline gelen dizinin çekim yerleri ise pek çok kişi tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. Gelin, "İnci Taneleri" dizisine dair detaylara birlikte göz atalım.

Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar gerçek hikaye mi? Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERKızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar gerçek hikaye mi? Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?

İNCİ TANELERİ KONUSU NEDİR? İNCİ TANELERİ KİMİN HAYATINI ANLATIYOR?

Yıllar sonra cezaevinden çıkan edebiyat öğretmeni Azem Yücedağ'ın hayatına odaklanan "İnci Taneleri", Azem'in kaybettiklerini bulabilme mücadelesini gözler önüne serecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem'in kendi içinde yaşadığı savaş, yollarını bambaşka hayatlarla kesiştirecektir.

İnci Taneleri

İnci Taneleri

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİMLERDİR? İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

BKM imzalı "İnci Taneleri", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle adından söz ettiriyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler ön plana çıkıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstleniyor.

İnci Taneleri konusu ve oyuncuları

İnci Taneleri konusu ve oyuncuları

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? İNCİ TANELERİ HANGİ GÜN, HANGİ SAATTE YAYINLANIYOR?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri dizisi, 25 Ocak Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her perşembe yayınlanacak olan dizi, bu sezona damga vurmayı hedefliyor.

İNCİ TANELERİ NEREDE ÇEKİLİYOR? İNCİ TANELERİ ÇEKİM YERLERİ

Yalnızca oyuncuları ya da konusuyla değil çekim yerleriyle de ilgi uyandıran "İnci Taneleri"nin çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde devam ediyor. Dizinin çekim yerleri arasında Beyoğlu, Balat, Karaköy, Taksim, Kadıköy, Üsküdar gibi semtler bulunuyor.

İnci Taneleri çekim yerleri

İnci Taneleri çekim yerleri

Öte yandan Dilber karakterinin dans sahnelerinin geçtiği yerler için Ankara şehrinde çekim yapıldı. Her hafta devam eden dizide dans sahnelerinin çekimleri şu an İstanbul'un Kartal ilçesinde bulunan bir mekanda devam ediyor.

İnci Tanelerinin çekildiği yerler

İnci Tanelerinin çekildiği yerler

İnci Taneleri doktor Elif kim? İrem Çıray kimdir, kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

İnci Taneleri doktor Elif kim? İrem Çıray kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0