Ünlü oyuncu yüzünü suyla yıkamak yerine...

ABD'li oyuncu ve model Dree Hemingway, Vogue dergisine konuk olarak güzellik sırrını açıkladı.

Dree Hemingway, makyaja başlamadan önce kesinlikle nemlendirici uyguladığını belirterek, "Hayatım, sıkı bir fitness programı yapmak, C vitamini almak ve bol su içmekle geçiyor. Ancak sabahları yüzümü suyla yıkamıyor, onun yerine tonik kullanıyorum. Saçımı da haftada bir kez şampuanlıyorum, geri kalan günlerde yalnızca saç kremi uyguluyorum" dedi.

29 yaşındaki oyuncu, koku olarak da maskülen miskleri ve çiçeksi aromaları tercih ettiğini söyleyerek, "Aslında kullandığım parfüm tamamen o an, o gün vermek istediğim mesaja göre şekilleniyor" açıklamasını yaptı.

BİR YORUM YAPIN 3

Posi 7 yıl önce

Deneriz bakalım ne netice verecek

iyi ornek degil 7 yıl önce

vah vah vah.suyla degil tonikle yikiyormus.bilmeyende ozenir.benim nenemin yuzu vile daha beyaz daha parlak.nenemde iman nuru var da ondan.suyu begenmiyormus bak bak baaak.tonik dedigi sey sanki cok faydali cok iyi biraey de birde haber olmus.iki sene sonra da dava acar yuzumde yara yapti diye. sinirlendigim sey genclerin bu kisilere ozenipte genc yasta ciltlerini bozmasi.kozmetik firmasinda calisan bir arkadasim var asiri makyaj yapmaktan dolayi surati bosluklar ve sivilcelerle doldu ve doktor doktor geziyor.her sabah camur gibi fondoten surmeden disaeiya cikamiyor.ibretlik bir durum.

Toplam 16 beğeni

Nuray 7 yıl önce

Yüzünü suyla yıka kurulamakı cildin suyu emsin

Toplam 4 Beğeni