Bu uygulamayla tatilde makyaj derdine son!

Çoğu kadın deniz ve güneşin tadını çıkartırken de bakımlı ve güzel görünmek ister. Bunun da en kolay yöntemi kalıcı makyaj uygulamalarıdır.

Günümüzde kalıcı makyajlar bitki kökünden elde edilen boyalarla cilt altına yapılıyor. Bu da sıcak havalarda makyaj tazelemek, deniz ve havuza girildiğinde makyajın akması gibi durumların önüne geçmede birçok kadına kolaylık sağlıyor.

Kadınlar tatilde makyaj derdine düşünmek istemiyor

Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, "Yaz aylarında kadınların en büyük sorunu hem sıcaktan yok olup giden makyaj, hem de denize ve havuza girildiğinde bakımsız görünen yüz. Kadınlar artık denizden ve havuzdan çıktığında makyaj derdine düşmek istemiyor. 

Bu nedenle biz de yaz aylarında kadınlara pratik güzellik sunan, kalıcı makyaj uygulamalarını öneriyoruz. Organik ve mineral boyalarla; kirpik dibi eyeliner, mikroblading (3 boyutlu kıl tekniği ile kaş), dudak renklendirme uygulaması yapılırken, ipek kirpik gibi uygulaması ile de suda çıkmayan rimel arama derdine son veriliyor. Kalıcı oje, protez tırnak uygulaması ise yaz boyunca elleriniz ve ayaklarınızda oje yenileme derdini geride bırakıyor" şeklinde konuştu.

BİR YORUM YAPIN 0