Aydınlık yaz makyajı nasıl yapılır?

Yaz aylarının en sevilen ve en yakışan makyajı, yüzü ışıltılı ve canlı gösteren aydınlık makyajtır. Sephora Collection ise bundan yola çıkarak ışıltılı makyaj serisi çıkardı.

İşte ışıltılı makyaj yaparken kullanabileceğiniz ürünler...

Smoothing And Brighting Concealer / 47,50 TL

Her cilt tipi için renk skalası bulunan ürün, hiyalüronik asitle ve ışığı yansıtan pigmentlerle zenginleştirilen formülüyle göz altlarında yorgunluğu giderir, kusurları kapatır, pürüzsüzleştirir ve dolgunlaştırır. 

Glow Finishing Pressed Powder / 59,90 TL

Işık efektiyle makyajda aydınlık trendi yansıtan ürün, ışıltılı ince dokusuyla göz kamaştırır. Birçok renk içeren ürün makyaja tazelik katan pembe, ışıltı katan lila ve kızarıklık karşıtı yeşil renk ile bütün cildin kusursuz görünmesine yardımcı olur. 

Pro Allover Powder no: 61 / Pudra Fırçası / 34,90 TL

Yoğun sentetik tüyleri ve büyük yuvarlak şekli olan fırça, homojen ve doğal bir uygulama sağlar. 

From Day To Night Palette / 39,90 TL

Gündüzleri daha doğal, geceleri ise daha ağır makyaj yapanlardansanız bu palet ile istediğiniz makyajı yapabilirsiniz. Aynası ile her türlü yerde uygulama kolaylığı sunan ürün, 4 farklı göz farı içerir.

Outrageous Plump Effect / Dudak Parlatıcısı / 34,90 TL

Dudaklara hafif ve parlak bir dokunuş veren ürün, ten renginden, mercan rengi ve pembeye kadar 6 farklı renk içerir. 

Bakımlı ve güzel eller makyajın tamamlayıcı unsurlarındandır.

Color Hit / Oje / 9,90 TL

Yaz gelinciği, gül infüzyonu, yabani papatya, canlı sümbül gibi renklerden oluşan oje serisi, çiçek dünyasından esinleniyor. 

3'lü Mini Tırnak Törpüsü / 9,90 TL

Kırılan tırnaklar her zaman can sıkar. Bunun için acil durumlarda kullanabileceğiniz küçük boy törpüleri yanınızda taşıyabilirsiniz.  

BİR YORUM YAPIN 0