Likit mat rujlarda son trend!

Son zamanlarda likit mat ruj denilince ilk akla gelen isimlerden Danla Bilic likit mat ruj serisini sizler için inceledik...

Yeni yıla damgasını vuran likit mat rujlar, kozmetik markalarının en çok satılan alınan ürünü oldu. Hal böyle iken piyasada bir çok ünlü markanın likit rujları yer aldı.

Kısa sürede çok fazla takipçi sayısı kazanarak dikkatleri üzerine çeken Youtube  fenomeni Danla Bilic de kendi markasını piyasaya sürdü. Şimdilik sadece 3 likit mat rujdan oluşan serisini sizler için inceledik.

İşte Danla'nın 3 likit mat ruju;

1- DANLA LİKİT MAT RUJ- SHOW OFF / 29,99 TL

      

Şeftali ve turuncuya yakın bir renk tonuna sahip olan bu ruj koyu ve buğday tenlere çok yakışacak. Gün boyu dudaklardan çıkmayan , sürdüğünüzde anında kuruyor. Yapışkanlık hissi ve dudakların çizgilerine dolmuyor.

2-DANLA LİKİT MAT RUJ- SUGAR / 29,99 TL

     

Pembenin en tatlı renk tonuna sahip bu ruj ise yapı bakımından tüm likit rujları ile aynıdır. Özellikle sarışın ve renkli gözlülere yakışabilir.

3-DANLA LİKİT MAT RUJ- NAKED / 29,99 TL

     

Son zamanların en çok kullanılan tüm kıyafetlere yakışan özellikle de sonbahar aylarına ayrı bir renk katacak olan Naked, gül kurusu tonlarında.

Not :Sürmeden önce her likit mat ruj öncesi yapacağınız gibi dudak nemlendiricinizi uygulamayı unutmayın!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0