Karınca yumurta yağı ne işe yarar? Karınca yumurtası yağı tüyleri yok ediyor!

Yüzyıllar öncesinden bugüne kadar istenmeye tüylerle baş etmek için kullanılan karınca yağı yumurtası yağı nedir, nasıl kullanılır ve kullananlar gerçekten memnun mu sizler için mercek altına aldık. Son yıllarında trend tüy alma yöntemlerinden biri olan karınca yumurtası yağı hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı haberimizde.

İranlı kadınların yüzyıllardır istenmeyen tüylerinden kurtulmak için kullandıkları  karınca yumurtası yağı ülkemizde  kadınların gözde epilasyon ürünleri arasında yer almayı başardı. Doğal tüy dökücü bir yağ olarak, tüylerinizden acısız bir şekilde ve kolayca kurtulmanıza olanak sağlayan karınca yumurtası yağı, düzenli olarak kullanıldığı takdirde tüylerin sıklığında azalma elde etmenize katkıda bulunuyor. Karınca yumurtasında bulunan yağ, acısız ve ağrısız bir epilasyon yöntemi olarak kullanabilecek en etkili yöntemlerden biridir. Bacak, koltuk altı, genital bölge vb. yağ uygulanan alanın daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda ağda yapılan bölgeyi nemlendirip ve besliyor. Ağda yapılan bölgede koyu bir görünüm oluşmasına neden olmuyor. Cildi beyazlatıp, cilde parlaklık katıyor.

Son yıllarda tüy dökme ve azaltma gibi özellikleriyle öne çıkan karınca yağı yumurtası nasıl kullanılır, bebeklerden yetişkinlere kadar işe yaradığı söylenen karınca yağı yan etkileri var mıdır ve kullanımı sırasında nelere dikkat edilmelidir? Cevabı haberimizin detaylarında...

KARINCA YUMURTASI YAĞI NEDİR?

Vücutta oluşan istenmeyen tüylere lazer, ağda veya diğer yöntemlere bitkisel alternatif olarak kullanılan karınca yumurtası yağı, doğal bir çözüm yöntemi olması sebebiyle hem çocuklarda hem de yetişkinlerde güvenle kullanılabilecek bir ürün. Eski çağlardan beri kullanılan bu yöntem, düzenli olarak uygulandığında tüylerde seyrelme, azalma gibi etkilerle kendini gösteriyor.

karınca yumurtası yağı

karınca yumurtası yağı

PEKİ KARINCA YUMURTASI YAĞI NASIL KULLANILIR?

Tüyleri azaltmak ve kıl köklerini yavaşlatmak için kullanılan tercih edilen bu ürünü kullanmadan önce mutlaka uygulayacağınız bölgedeki kıllar mutlaka temizlenmelidir. Bunun için öncesinde ağda yapılmalıdır. Ardından bölgedeki hassasiyet geçtikten 20 dakika sonra karınca yumurtası yağı bölgeye bolca sürülerek masaj hareketleriyle güzelce yedirilir.

Yıkama ve durulama gerektirmeyen bu yağ, bölgedeki tüyler çıkmaya başladıktan sonra tekrar aynı uygulamayı düzenli bir şekilde uyguladığınızda siz de farkı göreceksiniz.

karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır

karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır

KARINCA YUMURTASI YAĞI NE KADAR SÜREDE ETKİ EDER?

1 sene içerisinde düzenli olarak kullanılan karınca yumurtası yağı, tüylerinizin %80-90’a kadar azaldığını sene bitimi itibariyle gözlemleyebilirsiniz. Kullanan bazı kişilere göre ilk kullanımda bile etki ettiği görülmüştür.

KARINCA YUMURTASI YAĞI ZARARI ve YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Tamamen doğal içerikli olan ürün kullandığınız durumda herhangi bir yan etkisi ile karşılaşmanız mümkün değildir. Ancak piyasada bir çok sahtesi bulunan karınca yumurtası yağını kullandıktan sonra birden fazla yan etki ile karşılaşabilirsiniz. Örneğin;

- Ciltte kızarıklık, kabarma, tahriş,

- Aşırı derecede kaşıntı,

- Yanma, acıma hissi,

- Kıl kökü iltihabı,

- Tüylerinizde gözle görülür bir artış gibi yan etkiler görülebilir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 21

Hayriye 11 ay önce

Ustura yla tüyleri aldıktan sonra kullanılabilir mi

esin dila 3 yıl önce

Bilen biri cevap verebilir mi lütfen normal epilasyon yaptıktan sonra da kullansak işe yarar mı ağdadaki gibi, lazer epilasyon değil ama epilatör cihazından bahsediyorum acil ve önemli lütfen birisi aydınlatabilir mi?

Toplam 1 beğeni

ECE 2 yıl önce

Tabiki yarar tüyü neyle alırsan al sonrada yağı sür

Toplam 0 Beğeni

Özlem 3 yıl önce

Kılı kökten almanız yeterli

Toplam 4 Beğeni

Hayır Sever 4 yıl önce

yazık bence Allahtan korkun

Toplam 7 beğeni

hayat 3 yıl önce

ya allah askina allahtan korkmakla alakasi ne bunun iyi misin ya

Toplam 10 Beğeni

hayır sever 4 yıl önce

Allah katinda kabul edilemiyecek kadar gunah oldugunu bile bile o karncalari katlediyorsunuz yazik gunah bence

Toplam 7 beğeni

Ruzgargulu 2 yıl önce

Bence diye bir yorum olamaz dini konuda karıncaları öldürdüklerini falan nerden uydurdunuz

Toplam 0 Beğeni

Eda 3 yıl önce

Ay saçmalamayın lütfen yaaa... İşini dönüp dönüştürüp hayvan katliamına kadar getirdiniz. Peki siz bu makaleye basıl katıldınız? Demekki sizde çare arıyorsunuz!!!

Toplam 11 Beğeni

Cahilsavar 3 yıl önce

Bi susarmısınız et de yemeyin ozaman yumurtada yemeyin? O karınca yumurtaları suni ortamda yetiştiriliyor. Bişey yazmadan önce araştırın.

Toplam 17 Beğeni

hayır sever 4 yıl önce

Allah katinda kabul edilemiyecek kadar gunah oldugunu bile bile o karncalari katlediyorsunuz yazik gunah bence

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun