Kısa saçlar için en güzel örgü modelleri 2024

Örgü saç, kadınların yıllardır vazgeçemediği hem havalı görünmek hem de yapımı pratik olduğu için kullandıkları stildir. İş, ofis, okul, düğün, özel yemeklerde ve daha birçok alanda kullanabilen örgü saç modelini kısa saçların nasıl tercih edebileceğini sizler için hazırladık. Sezonun gözdesi olan örgü saç modelinin kısa saçlar için hazırlanan en güzel modelleri için haberimizin detaylarına göz atabilirsiniz.

Hem kısa saç kullanmayı sevenler hem de örgüden vazgeçemeyenler bu haber tam size göre! Sezonun modasına ayak uydurup saçını kısa kestiren kadınlar için farklı farklı ortamlarda kullanabileceği örgü saçları sıraladık. Kısa saç şekil vermesi kolay olmadığı için kadınların çok fazla tercih ettiği modeller arasında değildir. Ancak 2021 yılının en trend modelleri arasında kısa saçlar yer alıyor. Cool ve havalı görünen kısa saçlarınızı şekilden şekile sokmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız örgü modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Kına gecelerinde, özel davetlerde, şık bir ortamda ya da her sabah işe giderken kullanabileceğiniz bu örgü modellerinin yapımı da oldukça pratik. Siz de kısa saçlarınıza şekil vermek istiyorsanız gelin birlikte örgü saç modellerine bir göz atalım...

En kolay şekilde balıksırtı örgü nasıl yapılır? Adım adım balıksırtı örgü...İLİŞKİLİ HABEREn kolay şekilde balıksırtı örgü nasıl yapılır? Adım adım balıksırtı örgü...

Kısa saç örgü

Kısa saç örgü

Özel günlerde kıyafetinizin şıklığı ile bütünleşecek saç ve makyajınızla tam anlamıyla ortamda dikkat çekmek istiyorsanız, kısa saçlarınızın arasından geçirerek zarif bir örgü modeli yapabilirsiniz. Altta kalan saçları ister düzleştirin sade bir model olsun, isterseniz de bukleler yapacak daha süslü bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Kısa saçta örgü nasıl yapılır

Kısa saçta örgü nasıl yapılır

Kısa saçları toplaması da bir hayli zor oluyor. Bazen kısa saçtan sıkıldığınızda ensenizi rahatlatmak hem de önünüze gelmesini engellemek için cool görünen iki yandan uzun bir örgü yapabilirsiniz. Bu örgü stili, ofis ortamında da kolayca kullanabileceğiniz bir model.

kısa saç nasıl örülür

kısa saç nasıl örülür

Küt saçlarını örmek için harika bir saç modeli bulduk. Sokak stilinize uygun, hem doğal hem tarz görünen bir örgü modeli istiyorsanız, bu şekilde bir model deneyebilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

aydan aksu 11 ay önce

çok guzelll

aydan aksu 11 ay önce

çok guzelll

cemre bilgin 2 yıl önce

yapılışı nasıl