Sinoz 24K Gold Beauty Serum cilde faydaları nelerdir? Sinoz 24K serum nasıl kullanılır?

Işıltılı ve zinde görünen cilt için 24 ayar altın cevherinin parçacıklarıyla güçlendirilen Sinoz 24 K Gold Beauty Serum, muhteşem etkisiyle tüm kadınların dikkatini çekmeyi başardı. Hem sosyal medyada hem de kadın platformlarında adını sıkça duyduğumuz Sinoz 24K Gold Beauty Serum hakkında merak edilen soruları sizler için yanıtladık.

Daha önce leke kremiyle gündeme gelen Sinoz markasının yeni mucize ürünü 24K Gold Serumu. Kozmetik ve güzellik sektöründe son günlerde çok konuşulan Sinoz 24K Gold Beauty Serum internet arama motorunda da ilk sıralarda çıkıyor. Peki Sinoz 24K Gold Beauty Serum ne işe yarıyor? Sinoz 24K Gold Beauty Serum nasıl kullanılır? Gelin birlikte inceleyim:  Formülündeki bitkisel özler sayesinde ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunan Sinoz 24K Gold Beauty Serum, 24K altın parçacıkları ile yaşlanmaya savaş açıyor. Kolajen, hali hazırda vücutta bulunan fakat zamanla ve çevresel faktörler sebebiyle azalan (kötü beslenme, sigara, alkol, güneş vb.) cildi sıkı, canlı, genç tutan bir proteindir. Sinoz 24K Gold Beauty Serum, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı olur, formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunuyor. Altın cevherinin iletken özelliği ile Hyalüronik asit ve kolajeni cilt altına emilimi hızlandıran ürün anında etkisini gösteriyor. 24 ayar altın parçacıklı yaşlanma karşıtı aydınlatıcı ve nemlendirici özelliğe sahip olan serumdur. Terim’in içerisinde altın parçacıklarının dışında kolajen ve hiyaluronik asit bulunmaktadır. 

Sinoz %10 C Vitamini serumu ne işe yarar? Sinoz %10 C vitamini serumu nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERSinoz %10 C Vitamini serumu ne işe yarar? Sinoz %10 C vitamini serumu nasıl kullanılır?

Bu sayede daha aydınlık, ışıl ışıl ve daha sıkı bir cilt vaad etmektedir. Sinoz 24K Gold Beauty Serum, içeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde, cildinizin ihtiyacı olan nem desteğini sağlar ve cildinizi yeterli nem seviyesinde tutar. Düzenli kullanıldığında, içerdiği bileşenler ve altın tozları sayesinde, cildin ışıltısını arttırmaya, yaşlılık belirtilerini önlemeye ve nem dengesini sağlamaya yardımcı olur.

SİNOZ 24K GOLD SERUM NASIL KULLANILIR?

Yeterli miktarda serumu damlalığa çekiniz. Göz çevresi hariç temiz cilde günde iki defa dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilim gerçekleşene kadar bekleyiniz. Günlük kullanıma uygundur. Makyaj öncesi kullanılabilir. İlaç değildir. İçilmez. 

SİNOZ SERUM FİYATI NEDİR?

Sinoz serum fiyatı dönemsel indirimlerin dışında 30 ml’lik ambalaj için 94'TL’dir. Bazı özel günler için kampanyalar yapılmaktadır. Veya sorunların devam ürünleri paket halinde daha uygun bir fiyata denk gelmektedir. Bu anlamda promosyon dönemleri ve kampanyalarını takip etmek satın alacak kişiler için daha uygun olacaktır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0