Yaşlanma karşıtı en iyi bakım ürünü hangisi? Yaşlanma karşıtı en iyi 5 bakım ürünü

Cildinize iyi bakmaya başlamak için hiçbir zaman çok geç değildir. Yaşınıza uygun olarak cilt bariyerini onarmaya ve korumaya yardımcı olan Hyaluronik Asit, Q10 ve retinol gibi etkili bileşenlerle formüle edilen serum, tonik, nemlendirici ve temizleyicileri kullanabilirsiniz. Peki yaşlanma karşıtı en iyi bakım ürünü hangisi? İşte yaşlanma karşıtı en iyi 5 bakım ürünü:

Her daim pürüzsüz, sıkı, canlı ve sağlıklı görünen bir cilde kim sahip olmak istemez ki? Ancak cildimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılasak ve ona çok iyi baksak bile, zamanın ilerlemesini durdurmak gibi bir şansımız yok. Kırışıklık ve yaşlanma karşıtı bakım ürünleri cildinizi çevre koşullarına ve yaşlanmanın olumsuz etkilerine karşı korumanıza yardımcı olur. Anti-aging bakım ürünleri cildinizin ihtiyaç duyduğu yapı taşlarını sağlayarak daha canlı ve gergin bir cilt görünümünü amaçlar. Cildinizi zamanda yolculuğa çıkaracak, çizgi görünümünü azaltıp cildi sıkılaştıran en iyi anti-aging nemlendiricileri derledik. 

Yaşlanma karşıtı en iyi cilt bakım ampulleriİLİŞKİLİ HABERYaşlanma karşıtı en iyi cilt bakım ampulleri

  • 1- CAUDALİE PREMİER CRU / 1020 TL

CAUDALİE PREMİER CRU

CAUDALİE PREMİER CRU

Caudalie Premier Cru; yoğun gündüz bakım kremi, sekiz yaşlanma belirtisine karşı kapsamlı etki sunuyor: Derin kırışıklıklar, ince çizgiler, sıkılık, elastikiyet, hacim, yaşlılık lekeleri, besleme ve ışıltı. Cilt için gerekli lipidleri sağlayan bio-seramidler bakımından yoğun içeriğe sahip bu zengin dokulu krem, cilt bariyerini onarmaya da yardımcı oluyor.

  • 2- LOCCİTANE IMMORTELLE HARMONY / 3500 TL

LOCCİTANE IMMORTELLE HARMONY

LOCCİTANE IMMORTELLE HARMONY

Loccitane Immortelle Harmony; Korsika denizinin ve adasının güçlerini tek bir potada birleştiriyor. Hiçbir zaman canlılığını kaybetmeyen ölmezotunun özel çeşidi Immortelle Millésimée ile sonsuz yenilenme gücüne sahip kırmızı su yosunu Jania  Rubens, bu üründe büyük bir ahenk ile birleşti. Tümüyle gençleşmiş bir görünüme sahip ciltler vadeden Divine Harmony Cream; özellikle cilt dokusu, kırışıklıklar, denge ve dolgunluk üzerinde etkili.

  • 3-  NUXE MERVEİLLANCE LİFT / 544 TL

NUXE MERVEİLLANCE LİFT

NUXE MERVEİLLANCE LİFT

Nuxe Merveillance Lift; Hoş bir kokuya sahip bu yaşlanma karşıtı bakım ürünü ile güçlü bir cilde sahip olabilirsiniz. Ürünün formülünün kalbinde yer alan Mikro-Alg yağı, yeşil ve çevreye duyarlı bir teknoloji kullanılarak elde edilmiş. Her damla, cildin sıkılığı için önemli bir bölge olan dermal-epidermal bağlantı noktasını güçlendirmek için 4 milyar aktif hücrenin gücünü yoğunlaştırıyor. 

  • 4- KİKO SUBLİME YOUTH NİGHT / 405 TL

KİKO SUBLİME YOUTH NİGHT

KİKO SUBLİME YOUTH NİGHT

Kiko Sublime Youth Night; Retinollü kırışıklık düzeltici ve besleyici bu gündüz kremi; cildi derinlemesine besliyor, kırışıklıkları ve yaşlanma belirtilerini yumuşatıyor, parlak ve pürüzsüz bir cilt için dolgunlaştırıyor. Aktif bileşenler cildi oksidatif strese karşı koruyor ve ona sağlıklı bir parlaklık veriyor. İçeriğindeki Şili boldo kabuğu özü, cildin parlaklığını artırıyor. Retinol ise yaşlanma belirtilerini en aza indirerek ve cilt elastikiyetini artırarak kırışıklıkları gideriyor.

  • 5- LOREAL PARİS REVİTALİFT / 269 TL

LOREAL PARİS REVİTALİFT

LOREAL PARİS REVİTALİFT

Loreal Paris Revitalift; Ürünün formülündeki mikro dolgunlaştırıcı hyaluronik asit, 50 kat daha küçük yapısıyla cilde yoğun şekilde nüfuz ederek kırışıklıkları dolduruyor ve cildi dolgunlaştırıyor. Cildi anında nemlendirme özelliğine sahip olan ürün, 48 saat boyunca cilde nemi hapsediyor. Cilt gerginliğini ve sıkılığını da artırıyor.

Çarşaf ve nevresimler ne sıklıkla değiştirilmeli? Yastık kılıfı nasıl yıkanır?

İLİŞKİLİ HABER

Çarşaf ve nevresimler ne sıklıkla değiştirilmeli? Yastık kılıfı nasıl yıkanır?
Gebelikte detaylı ultrason neden önemli? Uzmanı önerdi: Yüzde 70'i tespit ediliyor

İLİŞKİLİ HABER

Gebelikte detaylı ultrason neden önemli? Uzmanı önerdi: Yüzde 70'i tespit ediliyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 10 ay önce

paraya yazık,bunları alıp kullanmak ---yıkılmaya yüz tutmuş bir evi sıvayıp boyayıp yeni görünüşü vermeye benzer. ama kolanlar duvarlar erimiş.kremle yaşlılığını gizledin hadi,iç organlardaki hasarı,yaşlanmayı ne edecen peki.