Clozaril jel nedir, ne işe yarar? Clozaril jel kullanımı! Clozaril jel fiyatı 2024

Clozaril jel aknedeki bakterilere karşı etkili olan bir kremdir. Siyah ve beyaz nokta azaltılmasında etkilidir. Clozaril jel kullanmak isteyenler ve etkilerinin ne olduğunu merak edenler kullanıcı yorumlarını araştırıyor. Peki Clozaril jel ne işe yarar, nasıl kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Clozaril jel ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde!

Clozaril jel sivilce, akne ve bunlara bağlı olarak gelişen siyah nokta ve yağlanma problemlerinin tedavisinde kullanılıyor. Günlük hayatta pek çoğumuz aknelerden, siyah noktalardan şikayetçi oluyoruz. Farklı farklı cilt bakım ürünleri kullanıyoruz. Cildimize uygun ürünü bulup sonuç almak epey zaman alıyor. Bu şikayetlerin tedavisinde kullanılan ve antibiyotik grubunda bir ilaç olan Clozaril jel ne işe yarar, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir gibi soruları sizler için araştırdık.

CLOZARİL JEL NEDİR?

CLOZARİL JEL NEDİR?

CLOZARİL JEL NEDİR?

Akne, sivilce izleri, yağlı cilt, siyah-beyaz nokta, gözenekli cilt sorunların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Etken maddesi, Klindamisin fosfattır. Güçlü bir antibiyotik özelliği gösteren bir ilaçtır. Sivilceler için etkili bir formüle sahiptir. Bu jelin ruhsat sahibi ve üreticisi Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.ş’dir.

CLOZARİL JEL NE İŞE YARAR?

Clozaril jelin kulanım alanları şunlardır:

  • Sivilce tedavisi için kullanılır.
  • Siyah nokta ve komedanların tedavisinde kullanılır.
  • Gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar.
  • Sivilce izlerini dolaylı olarak yok edebilir.
  • Ciltteki yağlanmayı dengeler.
  • Ciltteki yaralarını iyileştirir.

CLOZARİL JEL NASIL KULLANILIR?

CLOZARİL JEL NASIL KULLANILIR?

CLOZARİL JEL NASIL KULLANILIR?

Kremi doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmalısınız fakat genel kullanımı şu şekildedir:

  • Cilt temizlendikten sonra günde 1 defa akşamları krem sivilecelerin olduğu bölgelere ince bir tabaka halinde lokal olarak sürülür.
  • Jeli yüze sürmeden önce ve sonra eller mutlaka yıkanmalıdır.
  • Tedaviden etkili sonucun alınabilmesi için düzenli kullanılmalıdır.
  • Bu krem maksimum 3 ay kullanılır. Tedavinizin ne kadar süreceğine doktorunuz karar vermelidir.

Madeleb krem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Madeleb krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERMadeleb krem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Madeleb krem nasıl kullanılır?

CLOZARİL JEL YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Clozaril jel cildi aşırı hassas olan kişilerde yan etkiler gösterebilir. Çoğunlukla hafif yan etkiler oluşur fakat ciddi yan etkiler oluşması durumdan mutlaka doktorunuza veya eczacınıza danışmalısınız.

CLOZARİL JEL FİYATI NE KADAR?

CLOZARİL JEL FİYATI NE KADAR?

Çok yaygın görülen yan etkileri; ciltte kızarıklık, soyulma ve kuruluktur. Ciddi yan etkileri ise karında şiddetli ağrı, nefes tıkanıklığı, şiddetli yanma, soyulma ve kızarıklık, ilerleyen döküntü ve uzun süreli ishaldir.

CLOZARİL JEL FİYATI NE KADAR?

Clozarij jel 2024 güncel fiyatı, 238, 49 TL'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0