Dermo-rest krem nedir, ne işe yarar?  Yan etkileri nelerdir? Dermo-rest kullanımı!

Dermo-rest krem mantar veya mayanın sebep olduğu enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır. Peki Dermo-rest krem nedir, ne işe yarar? Kullanımı nasıldır? Dermo-rest krem ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları sizler için araştırdık. İşte detaylar!

Mantar enfeksiyonu, cilt hastalıkları içinde çok büyük bir hasta grubunu oluşturmaktadır. Mantar hastalığı genellikle kıl, deri ve tırnak gibi keratinize dokulara yerleşen kaşıntı , kızarıklık, sulanma ve pullanma şeklinde kendini gösteren bir enfeksiyondur. Özellikle yaz aylarında artar. Dermo-rest krem mantardan dolayı oluşan cilt rahatsızlıklarını tedavi ederek cildin iyi edilmesinde etkili bir kremdir. Kaşınma, kötü görüntü vb. gibi durumları ortadan kaldırır. Cilt sağlığı üzerinde oldukça faydaları vardır. Bu haberimizde sizler için Dermo-rest krem nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir gibi soruları başlıklar halinde inceledik. Detaylar haberin devamında...

DERMO-REST KREM NEDİR?

Çeşitli mantar hastalıkları ve enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılan etkili bir kremdir. Sorunları hızlıca çözer. Antifungal ilaç grubu içerisinde yer alır.Etken maddesi, tiokonazoldur. Kortizonlu bir ilaç değildir. Topikal olarak cilde uygulanır. Reçeteli veya reçetesiz olmak üzere yalnızca eczanelerde satılır. 20 gramlık alüminyum tüplerde bulunur.

DERMO-REST KREM NE İŞE YARAR?

  • Mantarların çoğalmasını önler.
  • Ayak, tırnak ve cilt yüzeyi mantarlarının iyi edilmesinde kullanılır.
  • Bebek pezi pişiklerinin tedavi edilmesinde etkilidir.
  • Pullanmanın beraberinde getirdiği mantar enfeksiyonlarında kullanılır.
  • Bulaşıcı deri hastalığı (eritrazma) tedavisinde kullanılır.

Nibulen tırnak cilası neye yarar? Nibulen tırnak cilası kullanımı!İLİŞKİLİ HABERNibulen tırnak cilası neye yarar? Nibulen tırnak cilası kullanımı!

DERMO-REST KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmanız tavsiye edilir fakat genel kullanımı şu şekildedir:

  • Öncelikle hastalıklı olan bölge temizlenmelidir.
  • Hastalıklı bölgeye ve etrafına hafif masaj yaparak sürülmelidir.
  • Sabah akşam olacak şekilde günde 1 veya 2 kez kullanılmalıdır.
  • Ayak mantarı için kullanım süresi  6 haftadır. Deri yüzeyi mantarı için 7 gün kullanılmalıdır. Eritrazma tedavisinin süresi ise 2 ya da 4 haftadır.

DERMO-REST YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Dermo-rest kremin yan etki oluşturma olasılığı oldukça düşüktür. Fakat aşağıda sıralanan yan etkilerin oluşması durumunda mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Hafif yan etkiler:

  • Yanma
  • Karıncalanma
  • Deride şişlik oluşması

Yaygın olmayan yan etkiler:

  • Ciltte döküntü
  • Dermatit

DERMO-REST KREM FİYATI NEDİR?

Dermo-rest 2023 güncel fiyatı 73.75 tl'dir

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Üzüm nasıl kurutulur? Evde üzüm kurusu nasıl yapılır? En kolay üzüm kurutma yöntemleri

İLİŞKİLİ HABER

Üzüm nasıl kurutulur? Evde üzüm kurusu nasıl yapılır? En kolay üzüm kurutma yöntemleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0