The Purest Solutions ve Watsons Hatay'ın kalbinde umutları yeşertti!

Son günlerde gündemden düşmeyen The Purest Solutions markası Watsons ile işbirliği yaparak Hatay depreminin etkilediği bölgelere destek oluyor.

Topluluk Etkisi iş birliğiyle kurulan Koru Atölye, depremden etkilenen bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine sadece barınma değil, aynı zamanda manevi ve sosyal destek sağlamayı hedefliyor. Özellikle kadınların güçlenmesini amaçlayan atölyede, ahşap işleme ve üretim becerilerini geliştirerek topluma katkıda bulunmalarını destekliyor. 

“Birlikte, umudu büyütmek ve topluma değer katmak için çalışıyoruz!” sloganıyla yola çıkan The Purest Solutions x Watsons, Hayata Destek ve Topluluk Etkisi’nin dahil olduğu Koru Atölye Projesinin gelişimine katkı sağlayarak bölgedeki yaraları sarmaya devam ederek sadece temel barınma ihtiyaçlarına çözüm getirmekle kalmıyor, aynı zamanda insanların sosyal ve duygusal ihtiyaçlarına da odaklanıyor. 

Koru Atölye'nin sürdürülebilir gelişimi ve yerel işletme olarak büyümesine destek olmak amacıyla başlatılan "The Purest Solutions x Watsons” İş birliği, sadece maddi destekle sınırlı kalmıyor. Bu projenin bir parçası olarak, Watsons iş birliğiyle gerçekleşen "YUVA Cilt Bakım Şenliği," güzellik ve bakımı aşan, insan merkezli bir yaklaşımla şekilleniyor.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0