Madecassoside krem ne işe yarar? Madecassoside fiyatı ne kadar 2024?

Cam cilt görünümüne sahip olmanızı sağlayacak, hassas cildi yatıştırmaktan ince kırışıklıkları açmaya kadar birçok faydaya sahip Madecassoside sağlıkla ışıldayan, temiz bir cildi odak noktasında tutuyor. Peki ama nasıl? Madecassoside krem ne işe yarar? Madecassoside fiyatı ne kadar 2024?

Centella Asiatica diğer adıyla Madecassoside; Asya’da yetişen ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir bitki olarak tanımlanmaktadır. Son zamanlarda gittikçe daha fazla popülerlik kazanan  bitkisel bakım ürünleri, Centella Asiatica bitkisinin mucizevi etkilerinden yararlanmaktadır. Madecassoside aslında yıllardır hayatımızda, fakat TikTok sayesinde popülaritesi hızla artıyor. Centella asiatica ya da diğer ismiyle kaplan otu bitkisine aşinayız. Madecassoside, bu bitkinin farmasötik derecede bir fraksiyonu. Ancak bitkinin özütü değil, daha saf ve aktif bir yapıya sahip. Yani Centella'nın faydalarını madecassoside katlıyor.

MADECASSOSİDE NE İŞE YARAR?

Madecassosid için cilde 360 derece iyi geliyor dememizin bir diğer sebebi de cilt kalitesini içten dışa artırması. Cilt bariyerini yenileyerek nem ve lipid depolarını koruyan ve kuru, kaşıntılı ciltleri yatıştıran bu süper yapıtaşı, kolajen sentezini de neredeyse C Vitamini kadar destekliyor. 

Nemlenen, dolgunlaşan ve kolajen üretimi artan cildin görünümü iyileşiyor, dokusu düzeliyor, elastikiyeti artıyor ve ciltteki ince çizgiler kayboluyor. Madecassoside bu iyileştirici özelliğiyle aynı zamanda yara ve akne izlerini de geçirmeye yardımcı oluyor.

Hem anti-inflamatuvar hem yaşlanma karşıtı hem de aydınlatıcı özelliklere sahip madecassoside, AHA-BHA'lar ya da retinol gibi aşındırıcı-irite edici olmadığı için diğer tüm içeriklerle çok iyi anlaşıyor. Hatta bu saydıklarımızla birlikte kullanıldığında ciltte ortaya çıkabilecek hassasiyetin önüne geçiyor. Kullanılan diğer ürünlerin etkinliğini güçlendiriyor. 

MADECASSOSİDE KREM FİYATI NEDİR?

709,00 TL'dir. 

Hurma suyunun faydaları nelerdir? Hurma suyu ne işe yarar, nasıl yapılır ve kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Hurma suyunun faydaları nelerdir? Hurma suyu ne işe yarar, nasıl yapılır ve kullanılır?
Oruç kefareti 2024! Oruç tutmayanlar ne kadar para ödeyecek? Fidye ile fitre arasındaki farklar

İLİŞKİLİ HABER

Oruç kefareti 2024! Oruç tutmayanlar ne kadar para ödeyecek? Fidye ile fitre arasındaki farklar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0