Kadın girişimcilere 8.6 milyar TL kredi!

Halkbank, kadın girişimcileri teşvik etmeyi sürdürüyor. Geçen yıl Kadın Girişimci Kredi Destek Paketi’ni açıklayan ve dokuz ilde düzenlediği Üreten Kadınlar Zirveleri ve toplantılarıyla desteğini ülke geneline yayan Halkbank, bu yöndeki vizyonunu 2022’de ileriye taşıyacak.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kurgulanan finansal imkanlarla 2021 yıl sonu itibarıyla 88 bin 500 kadın girişimciye 8.6 milyar lirayı aşan kredi kullandırdıklarını açıkladı. Projenin birinci yılının sonu olan 8 Mart 2022 tarihine kadar 100 bin girişimciye ve 10 milyar TL kredi hacmine ulaşma hedefleri olduğunu belirten Arslan, “Bu hedefi aşacağımıza inanıyoruz. Aynı zamanda kadın girişimcilerimizde yüzde 99.6’lık geri ödeme yüzdesine sahibiz” dedi. Arslan, 2022’de Halkbank olarak kadın girişimci ekosistemini büyütmeye yönelik desteklerini genişleteceklerini kaydetti.

HAVALE VE EFT ÜCRET YOK

Nakdi ödüllerin yanı sıra girişimci ve kooperatiflere eğitim, pazarlama, iletişim desteği ve avantajlı bankacılık uygulamaları sunacaklarını açıklayan Osman Arslan, Üreten Kadınlar Akademisi çatısında tüm finalistlere kapsamlı girişimcilik eğitimleri verileceğini açıkladı.

Arslan, “Ayrıca Yaşam Boyu Bankacılık Hizmet Paketi ile girişimcilerimizin havale-EFT işlemlerinden ücret alınmayacak ve kredi kartı ile POS aidatı talep edilmeyecektir. Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nda kaybeden olmayacaktır. Tüm katılımcılarımıza ‘Temel Girişimcilik Eğitimi’ hediye edeceğiz” dedi.

KOBİ'DE BİRİNCİYE 250 BİN TL

Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nda çeşitli başlıklar altında para ödüllerinin yanı sıra 2 özel ödül ve çeşitli ayni destekler sunulacak. Nakdi ödüller kapsamında; Mikro Üretici Kadın Girişimci kategorisinde birincilik ödülü 200 bin TL, ikinciye 150 bin TL ve üçüncüye 100 bin TL olarak belirlendi. KOBİ Üretici Kadın Girişimci kategorisinde birinci olan 250 bin TL, ikinci olan 200 bin TL ve üçüncü olan 100 bin TL kazanacak.

Gaziantep'te girişimci 21 kadın kendi işinin patronu oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantep'te girişimci 21 kadın kendi işinin patronu oldu
Gaziantep'te kadın girişimci patlıcan kurutmalıklarını takıya dönüştürdü

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantep'te kadın girişimci patlıcan kurutmalıklarını takıya dönüştürdü
Evinde kuruttuğu meyvelerle ihracatçı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Evinde kuruttuğu meyvelerle ihracatçı oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0