Kadın yönetici ve KOBİ'lere toplam 700 milyon destek!

Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı kapsamında kadın patronlara milyonluk destek sağlanacak. Kadın yöneticilere ve KOBİ'lere 12 milyon TL'ye kadar taksitli kredi desteğinin yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanıyor.

Avrupa Birliği ve Türkiye Hazine ve Maliye Bakanlığı kadın patron ve yöneticilerin çoğalması için kolları sıvadı. Kadınların kurduğu KOBİ ve kadın yöneticiler için Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı kapsamında toplam 700 milyon TL kredi desteği vereceğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz KOBİ'lere destek vermek adına finansman erişimini kolaylaştırdıklarını söyledi. 

"MÜŞTERİLERİMİZE CHİP-PARA FIRSATI SUNUYORUZ"

Bülent Oğuz, kadınların kurduğu KOBİ'lere ve kadın yöneticilere uygun faiz oranlarıyla faydalanabilecekleri 12 milyon TL'ye kadar taksitli ticari kredi imkanı sunduklarını söyledi. Oğuz, KOBİ'lere sundukları paketin içeriğine dair yaptığı açıklamada, "Krediden faydalanan KOBİ'lerimiz bir yıl boyunca para transferlerini de ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Paket kapsamında; yeni POS müşterilerimize avantajlı komisyon oranı, POS hizmet ücretinde yüzde 50 indirim ve yeni ticari kart müşterilerimize ise chip-para fırsatı sunuyoruz. Bu kredi ile finansman ihtiyacı karşılandıktan sonra ihtiyaç duyulan mentorluk, danışmanlık ve eğitim hizmetlerini de ücretsiz olarak vereceğiz" sözlerine yer verdi.

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdürü Bülent Oğuz

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdürü Bülent Oğuz

KOBİ'LERE HIZLI DESTEK

Pandemiyle beraber her şeyin hızlanması KOBİ'lere de yaradı. KOBİ'lere ve kadın yöneticilere hızlı ticari desteğin sağlanması için Bülent Oğuz, uyguladıkları hızlandırma motivasyonundan bahsetti. Oğuz açıklamasında, "Hepimizin ortak ihtiyacı olan işleri hızlandırma ve zaman tasarrufu konusunda KOBİ’lerimize destek verip, sunduğumuz avantajlarla da onların yanında olduğumuzu bilmelerini, hissetmelerini istiyoruz. Akbank’la KOBİ Hareketi kapsamında, KOBİ'lerimizin ihtiyaçlarına göre bankacılık ürünleri ve bankacılık dışı avantajlar içeren paketler oluşturup, bu paketlerin mobil kanaldan self-servis aracılığıyla hızlı bir deneyimle sunulabilmesini amaçladık. Bu kapsamda 2022 yılında 16 yeni ürünümüz olacak. İlk aşamada, KOBİ'lerimize e-Ticaret'e Hoş geldin ve Vaktini Nakite Çevir Paketimizi sunuyoruz. Yeni müşteri olan ya da bankamızla tekrar aktif olarak çalışmaya başlayan müşteriler ilk üç ay boyunca havale, EFT, swift, çek ve senet işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Akbank Mobil üzerinden yeni müşteri olanlar masrafsız, 50 bin TL’ye ve 36 aya varan vadeli aylık eşit taksitli ticari kredi imkânından faydalanabiliyor" ifadelerine yer verdi. 

Dünyanın en zarif kraliçesi Letizia Ortiz tercih ettiği kıyafetiyle 45 yıl öncesine götürdü

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en zarif kraliçesi Letizia Ortiz tercih ettiği kıyafetiyle 45 yıl öncesine götürdü
Minik Çinli'nin dans şovu! Sosyal medyada viral oldu

İLİŞKİLİ HABER

Minik Çinli'nin dans şovu! Sosyal medyada viral oldu

BİR YORUM YAPIN 0