Halkbank'tan üreten kadınlara destek filmi!

Üreten Kadınlar Projesiyle binlerce kadın girişimciye destek veren Halkbank, projenin birinci yılını Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan reklam filmiyle kutluyor.

Halkbank, kadın girişimcilere sunduğu avantajlı finansal destekleri, Üreten Kadınlar Projesi ve etkinlikleriyle yurt genelinde duyurarak, Türkiye’nin 7 bölgesinden binlerce kadın girişimciye Destek oldu. Proje, pandemi döneminin yaşattığı zorlu koşullar içinde yeni girişimlerin filizlenmesine ve girişimcilerin var olan işlerini geliştirmesine katkı sağladı.

halkbank

halkbank

İstanbul, Kars ve Mardin’de çekilen filme, sürpriz şekilde yapım ekibi de dahil oluyor. Yapımda emeği geçen reklam ajansı ve prodüksiyon firmasının kadın çalışanlarının yanı sıra filmin yönetmeni Burcu Matur, kamera önüne geçerek filmin gerçekliğine ve etkisine katkıda bulunuyor. Film, kadınlara teşekkür plaketi sunulması ve oyuncu Zeyno Günenç’in sesiyle “Onlar hayallerine ulaşmak için olmazların, yapamazsınların üstesinden gelen girişimci Türk kadınları” sözünü tamamlayan “Önce Halk, Sonra Bankayız” mottosuyla sona eriyor.

 

Trabzon'da kadınlara özel 100 milyon liralık merkez!

İLİŞKİLİ HABER

Trabzon'da kadınlara özel 100 milyon liralık merkez!
Vodafone’da hedef %50 kadın çalışan!

İLİŞKİLİ HABER

Vodafone’da hedef %50 kadın çalışan!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0