Gazzeli iki kadın mimar Ramazan süslemeleriyle alkış topladı!

Gazze Şeridi’nde iç tasarım ve dekorasyon alanında çalışmalar yapan 2 kadın mimar, tasarımlarına Ramazan'a özel süslemeler ekleyerek büyük beğeni topladı.

Gazze Şeridi'nde iç tasarım ve dekorasyon alanında çalışan Besme Keşku ve Rana el-Kerdi, hazırladıkları dekoratif ürünlere bu yıl ramazan süslerini de dahil etti. Çalışmalarını Gazze kentindeki ofislerinde yürüten başarılı kadınlar, çarşı ve pazarlarda görülen ramazan süslemelerinden farklı, yüksek kalitede tasarımlarıyla büyük beğeni topluyor.

Besme Keşku ve Rana el-Kerdi

Besme Keşku ve Rana el-Kerdi

Tamamen kendi el becerileriyle ürettikleri bu çalışmalar hakkında konuşan Keşku, "Ramazan ayında hilal, kandil gibi bu aya mahsus sembollerin yanı sıra mübarek ayı karşılayan ifadelerin ev tekstil ürünlerinde ve takılarda yer alması fikri üzerinde yoğunlaştık." ifadelerini kullandı. Süslemelerin, evin dekorasyonunu tamamladığını ve aile fertlerinin de böylece ramazan ayına özel evin havasındaki değişikliği hissettiğini söyleyen Keşku, "Tasarım ofisleri, ev sahiplerine kendileri için hazırlanan dekorasyonu önceden görme, hoşlarına gitmeyen kısımların ise değiştirilmesi ve düzenlenmesi imkanı sağladı." şeklinde sözlerini noktaladı.

Çamlıca'da tarih yeniden yazılacak! İslam Medeniyetleri Müzesi yarın açılıyor

İLİŞKİLİ HABER

Çamlıca'da tarih yeniden yazılacak! İslam Medeniyetleri Müzesi yarın açılıyor
Kız kardeşler 30 kişiyi iş sahibi yaptı! Çeyiz parasına devlet desteğini katıp...

İLİŞKİLİ HABER

Kız kardeşler 30 kişiyi iş sahibi yaptı! Çeyiz parasına devlet desteğini katıp...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0