KADEM Kadın Araştırmaları Kongresi'ne Bildiri Başvuruları Devam Ediyor

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından düzenlenen Kadın Araştırmaları Kongresi'ne bildiri başvuruları 11 Ağustos'a kadar kabul edilecek.

Kadın ve Demokrasi Vakfının (KADEM) "sivil toplum ve kadın" temalı Kadın Araştırmaları Kongresi'ne bildiri başvuruları, 11 Ağustos'a kadar yapılabilecek. Vakıftan yapılan açıklamaya göre, literatüre katkı sağlamak ve bilgi birikimini yaygınlaştırmak adına hayata geçirilen kongrenin bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilecek.

KADEM Kadın Araştırmaları Dergisi öncülüğünde, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, İbn Haldun Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen kongrenin teması "sivil toplum ve kadın" olarak belirlendi.

Başkanlığını Uludağ Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Bengül Güngörmez Akosman'ın yapacağı kongrede bildiri sunmak isteyenler için başvuru süresi 11 Ağustos'a kadar uzatıldı. Sunulmaya değer görülen bildiriler 21 Ağustos'ta ilan edilecek. 

Bildiri özetlerinin en son 11 Ağustos'a kadar ulaştırılması gerekirken, bildirilerin tam metinlerinin son teslim tarihi ise 13 Ekim olacak.

Değerlendirilmek üzere iletilen bildiri özetlerinin 750-1000 kelime arasında olması, bildiri özetinde araştırmanın yöntemi ve muhtemel bulgularına yer verilmesi gerekiyor. Sunulmak üzere kabul edilen bildiri özetleri kongre kitapçığında yer alacak, metinler editörlü bir kitap olarak da yayınlanacak. Kabul edilen bildiri tam metinleri arasından seçilen ilk üç bildiri ise ödül almaya hak kazanacak.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0