Hülya Koçyiğit'li açılış! Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Üreten Kadınlar Festivali'nde...

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali'nde bulunan Hülya Koçyiğit, kadınlarla bir araya geldi. Onur konu olarak çağrılan Hülya Koçyiğit girişimci kadınları tebrik etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali'nde konuk olarak Hülya Koçyiğit yer aldı. Festivalde birçok girişimci kadınlarla bir araya gelen Hülya Koçyiğit, onur konu olarak çağrılmasındaki memnuniyetini dile getirerek kadınlar için,  "Öylesine güzel, muhteşem, göz nuru el emeği eserlerinizi sevginizi katarak ilmek ilmek işlemişsiniz. Emeğinize, yüreğinize sağlık" dedi.

Hülya Koçyiğit açılışta

Hülya Koçyiğit açılışta

"İLMEK İLMEK İŞLEMİŞSİNİZ"

Türk sinemasının unutulmaz yüzlerinden biri olan Hülya Koçyiğit, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan'ın da katıldığı festivalin açılışında konuşma yaptı. Böyle değerli bir günde onur konuğu olmasından mutluluk duyduğunu belirterek konuşma yapan Hülya Koçyiğit, "Öylesine güzel, muhteşem, göz nuru el emeği eserlerinizi sevginizi katarak ilmek ilmek işlemişsiniz. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Festivalimiz bereketli olsun." söylemlerinde bulundu.

"KADINLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACI"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise tüm Türkiye'nin usta oyuncuya hayran olduğunu ifade edip, "Kadınlar bizim başımızın tacı. Sizlere fırsat vermemiz gerekiyor.

Hülya Koçyiğit Üreten Kadınlar Festivali

Hülya Koçyiğit Üreten Kadınlar Festivali

Yolunuzu açık etmemiz gerekiyor. Sizler hem duygularınızla hem üretim yeteneğiniz ile bu şehri, bu ülkeyi çok ileriye götürdünüz. Bundan sonra da Allah'ım yolumuzu açık etsin. Hep birlikte daha güzele gidelim" dedi.

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0