Emine Erdoğan Bilim Merkezi’nin açılışına katıldı! "Geleceğimizin umut fidanları!"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz gün Ankara'da bulunan Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi’nin açılışına katıldı. Açılış vesilesiyle 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü içinde bir mesaj yayınlayan Emine Erdoğan, organizasyona dair ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez kendisinin de yer aldığı Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi’nin açılışıyla gündeme geldi. Yaptığı sosyal medya paylaşımı sırasında 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Gününe de dikkat çeken Emine Erdoğan, yapılan organizasyonların geleceğine dair iyi temennilerini dile getirdi. 

"GELECEĞİMİZİN UMUT FİDANLARI!"

Açılış töreni sırasında 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü vesilesiyle genç kızlar ve başarılı bilim kadınlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Emine Erdoğan, paylaşımında "Ankara’da açılış kurdelesini kestiğimiz Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi’nin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü vesilesiyle geleceğimizin umut fidanları genç kızlarımız ve başarılı bilim kadınlarımızla buluşmaktan büyük mutluluk duydum." ifadelerini kullandı. 

Emine Erdoğan Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi açılışı

Emine Erdoğan Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi açılışı

"MİNİK MUCİTLERİMİZİN MERAK VE KEŞFETME HEYECANINA ORTAK OLDUM"

Paylaşımı sırasında Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi’nde yer alan atölyelere dikkat çeken Emine Erdoğan, Bilim Merkezi’nin geleceğine dair iyi temennilerini dile getirdi. Emine Erdoğan; "Astronomi, Uzay ve Havacılık, Teknoloji, Matematik, Tasarım ve Doğa Bilimleri Atölyelerini ziyaret ederek, minik mucitlerimizin merak ve keşfetme heyecanına ortak oldum. Türkiye Yüzyılı’nda, Mevlana’nın pergel benzetmesindeki gibi genç kızlarımızın, bir ayağı Türkiye’ye sabit, diğer ayağı ise sınır çizilmemiş ufuklara seyahat eden mütefekkirler olmalarını diliyorum." şeklinde konuştu.

Emine Erdoğan Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi açılışı

Emine Erdoğan Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi açılışı

"ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDEN BİRİSİ..."

Paylaşımını projede emek veren herkese ayrıca teşekkürlerini dile getirerek sonlandıran Emine Erdoğan; "Ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan Alev Alatlılar yetiştirebilmek için hizmete sunulan merkezin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı. 

Paylaşımında Bilim Merkezi’nin açılış töreninden görüntülere yer veren Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0