"Cahilliğim bir işe yaradı"

Bir TV kanalının magazin programında, Madonna karışıklığı yaşanmıştı.

Programın yorumcusu Funda Özkalyoncuoğlu, bu yanlışlığın çok büyütüldüğünü belirterek "Bu cahilliğimin bu kadar olay olmasına çok şaşırdım ve kırıldım. Beni kimse savunmadı. Benim 39 yaşında ölen anneme bile küfür ediyorlar. Bunu anlamak mümkün değil" dedi.

Beren Saat’in Sabahattin Ali’nin Türk edebiyatında önemli bir yeri olan ‘Kürk Mantolu Madonna’ kitabının uyarlaması olan filmde rol alacağı konuşulurken, program sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu’nun kitapta anlatılan karakteri müzisyen Madonna sanmasıyla komik anlar yaşandı. Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Funda Özkalyoncuoğlu, bu yanlışlığın çok büyütüldüğünü belirterek " Bu cahilliğim sayesinde bir ülkenin merhamet ortalamasını öğrendik. Beni linç ettiler" dedi.

 

Cem Yılmaz'dan 'kürk manto' paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'dan 'kürk manto' paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 10

Ahmet 7 yıl önce

Ablacığım bilmeye bilirsin lakin cahilliğinde ısrar etmen hoş olmadı

cem 7 yıl önce

toplumun tahammül seviyesi, ahlakı zaten yok ki. Ufacık bir şeyde insanlara her türlü hakareti rahatlıkla edebilecek bir toplum bu toplum.. ne diyeyim ki Allah'a havale.

Abc 7 yıl önce

Toplumun hali ortada..... insanlar kimi neyi nasil elestirecegi veya savunacagi konusunda coooook tutarsiz davraniyor malesef

Toplam 3 beğeni

yorum 7 yıl önce

Bunu bilmek zorunda da değil. Çokta lazımdı.

Toplam 8 beğeni

Afife 7 yıl önce

Herkesin cahil olduğu sahalar vardır. Oturup birbirimizi mi taşlayalim? Gülüp geçek lazım kendi cahilliklerimizi düşünerek. ..hoşgörü her şeyden değei ilim den bile değerli... Örneğin şimdi klavyeden sorun var ve yazım hatalarına şahit olacaksınız. Eğlenmek bu kadar kolaysa ne âlâ!

Toplam 4 beğeni

Cüneyt 7 yıl önce

Cahil cahilliğini bilirse sıkıntı yok. Herşeyi bildiğini zannederse böyle rezil olur

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun