Başbakan'dan Sinan Akçıl'ı güldüren espri

Dün AK Parti grup toplantısına katılan ünlü popçu Sinan Akçıl, partililer ve Başbakan Binali Yıldırım ile selfie çekildi.

Instagram hesabından paylaşımlar yapan Akçıl, Başbakan Yıldırım'ın kendisine 'Çekin de takipçim artsın' diyerek güldürdüğünü anlattı. Ünlü şarkıcı, Başbakan için 'Onu çok seviyorum' diye konuştu.

Dün düzenlenen AK Parti grup toplantısına sürpriz bir isim katıldı. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, toplantıya katılarak Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasını dinledi. AK Partililer ile fotoğraf çektiren Akçıl'ın bazı fotoğrafları da sosyal medyaya yansıdı.

Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğraf çektirmek isteyen Akçıl, Başbakan'ın yaptığı 'Çekin de takipçim artsın' esprisini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Başbakan için, " 'Çekin de takipçim artsın' diyecek kadar esprili,alçakgönüllü ve içten..O Türkiye Cumhuriyeti nin başbakanı ve ben onu çok seviyorum,Allah güzel ülkemizi korusun..' diyen Akçıl, diğer paylaşımının altına ise "Devletimizle el elele oldukça,hiç bir hainlik yıldıramaz bizi. Güzel insanların ilgisine,sevgisine,gazi meclise selam olsun" yazdı.

İşte Sinan Akçıl'ın o paylaşımları:

AK Parti grup toplantısını Sinan Akçıl da izledi

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti grup toplantısını Sinan Akçıl da izledi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0