Bergüzar Korel alyansı çıkardı

10 yıl sonra eşi Halit Ergenç'le tekrar aynı projede buluşan güzel oyuncu Bergüzar Korel, Bebek'te objektiflere yakalandı.

'Vatanım Sensin' dizisi ile 10 yıl aradan sonra eşi Halit Ergenç'le tekrar aynı projede buluşan Bergüzar Korel, önceki gün Bebek'teydi.

Bir kafede vakit geçirdikten sonra nakte sıkışınca soluğu bir bankanın ATM'si önünde alan Bergüzar Korel, hesabından para çekti.

Basın mensuplarının kendisini görüntülemesi üzerine sorulardan kaçmak için hemen telefonunu kulağına götüren Korel'in bu tavrına bir anlam verilemedi.

Yüzü düşüp morali bozulan oyuncunun, sol elinde alyansının olmaması dikkat, çekti.

Zoraki bir şekilde objektiflere gülümseyen oyuncu, gazetecilerin sorularını "Konuşmayacağım" diyerek geri çevirdi.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

arif 7 yıl önce

gezi olaylarında en ön safta yer alan malum kişinin filmini izleyip onu popüler yapan zihniyete yazıklar olsun.

Toplam 25 beğeni

fatih 7 yıl önce

aynen kardeşim

Toplam 5 Beğeni

mehmet 7 yıl önce

yazık olur yıkılırsa bu yuvaya olanda çoçuğa olur. Yoksa halit beye kadınmı yok adamdaki bakışlar ve karizma yeter ha nereye kadar yeter derseniz yettigi yere kadar derim sonrasıda ALLAH KERİMder gene Halit baba yoluna bakar.....

Toplam 1 beğeni

ıvır zıvır 7 yıl önce

tıııııırrrrrrttttttttttttt

Toplam 5 beğeni

nikah memuru 7 yıl önce

Yuva yikanan yuvasi olmaz

Toplam 6 beğeni